Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Poistoilmaventtiilien korjaus sekä kylpyhuoneen ehostus

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

39 m2

 Sijainti

Turku

 Rakennuksen ikä

1978

 Remontin toteutus

01.09.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kaakeleiden maalaustyöt

Kuvaus

Kylpyhuoneen poistoilmaventtiili on saanut korjausehdotuksen. Vanha poistoilmaventtiili on liimattuna seinään kiinni eikä täten ole helposti vaihdettavissa. Uusi poistoilmaventtiili tulisi taloyhtiön ohjeistuksen mukaan olla asennettu 15.9 mennessä, mutta tämän suhteen on joustoa. Samalla olisin kiinnostunut kylpyhuoneen ehostuksesta. Kylpyhuoneremontti tehty 2010-luvulla, mutta ulkoasu (kaakelien väri) ei miellytä. Toivoisin kaakeleiden maalausta ja tarvittaessa uusien tiivisteiden asennusta samalla, kun poistoilmaventtiili uusitaan. Lisäksi harkitsen uusien peilikaappien hankintaa kylpyhuoneeseen. Putkihommia ei ole tarvis suorittaa. Toivoisin saada ehdotuksia, miten kylpyhuoneen ehostusta olisi paras lähteä toteuttamaan.

Lisäksi huoneiston keittiön poistoilmaventtiili ei ole näkyvissä, eikä täten puhdistettavissa tai säädettävissä. Venttiiliin ei saa yhdistää liesituuletinta. Olen myös harkinnut keittiöremontin tekemistä, mutta mikäli poistoilmaventtiili voidaan uusia ilman täydellistä tuhoa, remontoin keittiön muuten mieluummin myöhemmin.

Eli kaksi poistoilmaventtiiliä pitäisi saada säädettäväksi ja tarpeen tullen vaihdettavaksi. Ja kylpyhuoneeseen kaipaan ehostusta. Kuvia ei nyt tässä vaiheessa ole esittää, mutta lähetän niitä mielelläni myöhemmin tai asuntoa voi myös tulla katsomaan.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua