Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Pienen wc-tilan rakennus ja ullakkotilan muuttaminen asuintilaksi

Hinta 4524,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

15 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

19.11.2018

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti
Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Meillä olisi tarvetta remontille, jossa tehtäisiin pieni wc rintamamiestalotyyppisen talon yläkerrassa olevaan tilaan. Tila on n. 1,5 neliön kokoinen, ja siinä on tällä hetkellä puulattia ja kipsilevyä seinissä. Seinän toisella puolella on käsienpesuallas, joten putket kulkevat ihan vieressä. Tavoitteena olisi asentaa tilaan ns. repivä wc (esim. tämä: https://www.costella.fi/tuotteet/wc-pumppaamo-tecma-ja-wc-silppuri-istuin/). Hankimme itse materiaalit (seiniin tulisi tapetti + alaosaan puupaneeli), mutta tarvitsisimme asennusapua mm. puupaneelin ja wc-istuimen kiinnittämiseen + mahdollisen vesieristyksen tekoon. Tilaan ei tarvita lattiakaivoa.

Toinen remonttikohde olisi saman talon aiemmin kylmillään ollut vinttitila, jolla on kokoa reilut 10 neliötä. Vintti on eristetty, mutta eristyslevyjen päältä puuttuvat kattomateriaalit (halltex-levyt tai puupaneelit), seinämateriaalit (seinä olisi tarkoitus tapetoida, tapetoinnin voimme tehdä itse, mutta sitä ennen tarvitaan jonkinlainen pintamateriaali eristelevyn päälle) ja puulattian asennus (tällä hetkellä lattialla on purua). Myös tilan oviaukkoa täytyisi suurentaa ja valmiiksi hankitulle puuovelle täytyisi rakentaa karmit.

Me teemme itse mielellään pintojen tapetointi- ja maalaustyöt lopuksi, mutta näihin vaativampiin asennuksiin (lattian teko, seinämateriaalien kiinnitys, putkityöt yms.) tarvitsisimme ammattiapua.

Voimme hankkia itse materiaalit, mutta niiden asennus jäisi urakoitsijalle.
HUOM. Remontin aloituspäivällä ei ole väliä, mutta olisi kiva, jos valmista olisi tämän vuoden puolella tai viimeistään tulevan vuoden alussa. Toivon yhteydenottoja urakoitsijoilta, jotka pystyvät aidosti sitoutumaan remontin tekemiseen laadukkaasti, ja jotka ymmärtävät vanhan puutalon erityispiirteet.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua