Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Pienen kylpyhuoneen rakentaminen

Hinta 9530,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

2 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

80

 Remontin toteutus

06.05.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Uuden pienen kylpyhuoneen rakentaminen. Ohessa piirros, josta ilmenevät tilan mitat, laatoitus, kalusteet, osa sähköistä ja viemäröinnit. Tilan nurkassa on talon viemäri suoraan näkyvillä. Talon vesipiste on suoraan kylpyhuoneen vieressä. Toinen vesipiste, jota olisi mahdollista käyttää, löytyy wc-tilan vierestä noin 1,5 metrin päästä ja mahdollista tuoda kahden komeron kautta tilaan. Tilan korkeus tällä hetkellä 2850 mm ja pohjapinta-ala noin 1,4 m2.

Tarkoitus, että urakoitsija suorittaa remontin avaimet käteen -periaatteella. Tilaaja toimittaa suihkusetin, kylpyaltaan, suihkuseinän, wc-istuimen, käsienpesualtaan, kaakelit, lattialämmityslaitteet, suihkupeilin, ripustimet ja valaisimet (ellei lisäksi muuta sovita); muu materiaali tulisi sisällyttää tarjoukseen.

- kph:n tila muodostetaan kahdesta komerosta, joiden välinen noin 950 mm seinä puretaan. Makuuhuoneeseen menevä komeron oviaukko poistetaan ja paikataan (kipsilevy oviaukkoon + tapetti makuuhuoneen puolelle).
- kylpyhuoneen keittiön vastaista ovenkynnystä nostetaan noin 100 mm, jotta vesi ei pääse valumaan kylpyhuoneen ulkopuolelle.
- Suihkupisteen ja oven väliin asennetaan taittuva, lattiaan asti ulottuva lasinen suihkuseinämä, jonka leveys on arvioidusti 500-600 mm ja korkeus 2250 mm.
- viemäröinti toteutetaan siten, että kylpyallasvesi johdetaan 500 mm viemäriputkessa ja suihkuvesi 750-1000 mm putkessa talon viemäriin.
- Lattia ja seinät vesieristetään kattoon saakka.
- Vesilinjat tuodaan kylpyhuoneeseen wc-istuimen vierestä wc-istuimelle ja viedään pintavetoina käsienpesualtaalle ja suihkupisteeseen.
- pieni WC-istuin asennetaan nurkkaan seinämallina, jolloin viemäriputkistot jäävät laattaseinän taakse. WC-istuimen viemäri kytketään asennustelineen kautta takana olevaan talon viemärijohtoon.
- Tilan ilmanvaihto hoidetaan siten, että tällä hetkellä kylpyhuoneen katon kautta viereiseen makuuhuoneeseen vievä poistoputki suljetaan makuuhuoneeseen ja avataan kylpyhuoneessa.
- Sisääntuloilmalle tehdään avoin reitti ulko-oven alareunasta.
- Tilaan asennetaan lattialämmitys, jonka johtimet tulevat keittiön puolelle.
- ulko-oven viereen maadoitettu sähköpistorasia, jossa etäisyys lähimmästä vesipisteestä on yli 1200 mm.
- Kattoon asennetaan 1-2 valaisinta (IP21, IP24, IP34 tai IP44)
- Kylpyhuoneen lattia ja seinät kaakeloidaan kokonaisuudessaan.

Optimaalisin ajankohta remontille olisi toukokuussa, koska kesä-elokuussa asunnon tulee olla vapaana. Mikäli remontti ei onnistu toukokuussa, on mahdollista sen toteuttaminen toissijaisesti myös syksyn 2019 mittaan.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua