Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Pesuhuoneen ja saunan remontti

 

 Rakennuksen tyyppi

-

 Pinta-ala

6 m2

 Sijainti

Kirkkonummi

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

23.05.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Moi!

Olisi edessä pesuhuoneen ja saunan remontti. Kohde sijaitsee Kirkkonummella Brossa. Edellinen kylpyhuoneremontti tehty 2007.

Remontti rajataan pesuhuoneen ja kodinhoitohuoneen väliin, jossa vesieristeet nostetaan kynnyksellä ylös.

Purkutyöt teen mieluusti mahdollisimman pitkälle itse. Purkutöitä voi tarjota optiona.
Purun ns. hienosäätö jäisi urakoitsijalle, mm. se yhdistyskohta pesuhuoneen ja KHH:n kohdalta ja tarvittavat kaatojen tarkistukset ym..

Pesuhuoneessa on 1 lattiakaivo, saunassa ei ole lattiakaivoa.

Pesuhuoneen koko on (L x S) 1.7m x 1.7m. Katto pesuhuoneessa 2.5m korkeudessa.

Seinälaatoitus tulee 20 x 40 tai 30 x 60 kokoisella laatalla, lopullista päätöstä ei ole vielä tehty. Laskeskelin, että seinälaatoitusta tulee n.15m² verran.

Pesuhuoneen ja saunan lattia laatoitetaan 10 x 10 laatalla. Molempien tilojen lattiapinta-ala on se 1.7m x 1.7m = 2.89m² eli yhteensä lattialaatoitusta tulee vajaat 6m².

Lisäksi oli tarkoitus lisätä pesuhuoneeseen wc-istuin, jota varten viemäröintiin joutuu tekemään pienen muutoksen alapohjassa. Kyseisessä kohdassa on entinen 70mm pesualtaan viemäriputki, joka vaihdetaan 110mm kokoiseksi. Alapohja on 70cm korkea. WC-istuimelle joutuu vetämään veden, n. max 3 metriä.

Ja todennäköisesti pesuhuoneen lattiakaivon joutuu piikkaamaan ylös, koska edellisessä 2007 vuonna tehdyssä remontissa on kaivosta jäänyt puuttumaan tukirengas. Jos tämä toteutuu niin kulut tästä menee taloyhtiölle. Eritelkää se tarjoukseen optioksi.

Lisäksi uusitaan pesuhuoneen katon panelointi, suihku (putket pinnassa) ja lisätään suihkuseinä, joten niille tarvitaan asennus myös.

Harkinnassa myös rättipatterin lisääminen pesuhuoneeseen. Joko sähköinen kiinteäasennus tai sitten suoraan veteen liitettävä, kumpi lienee järkevämpi.

Saunaan joutunee uusimaan höyrysulun ja sitten panelointi ja valmislauteiden asennus ja kiukaan asennus. Kiukaalle pitää laittaa taustalevy tms. asennuspaikkaan eli sitä kohtaa pitää vähän vahvistaa paremmin paneelien alta. Saunan ulkoseinän puoleiset eristykset uusitaan mahdollisesti myös. Ainakin tarkistetaan kun tuntuu vetävän sieltä ulkoseinän puolelta melkoisesti kylmällä ilmalla.

Saunan koko (L x S) 1.7m x 1.7m. Yhteensä paneelia menee saunaan n.190metriä. Seinäpaneelien pituus nykyisessä saunassa n.1.6m.

Materiaalit voidaan hommata itse.

Kuvia saa lisään halutessaan sähköpostilla.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua