Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Parvirakenne / suunnittelu ja tarjous 16.3.2019 mennessä, toteutus heinäkuu 2019

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

4 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1913

 Remontin toteutus

08.07.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Parven suunnittelu ja toteuttaminen huomioiden ympäristö: uuden seinän rakentaminen parven yhteyteen (seinässä ovi ja ikkunoita rakoventtiilillä yläosassa) sekä sähkötyöt.

Kohde 1913 rakennetussa talossa 47 neliön yksiö joka muunnetaan putkiremontin (03-06/2019) yhteydessä kaksioksi, huonekorkeus 3,09m. Parven koko arviolta 2,05 x 1,70, alle tulee mahtua kaapisto (esim. Ikean PAX korkeus 201,2cm). Parven yläpuolelle jää toivottavasti korkeutta min 90cm.

Tarvitaan pian suunnittelu jotta vaatimukset esim. ilmanvaihtoa (putkiurakoitsijan tekemänä) sekä uuden väliseinän toteutusta (putkiurakoitsijan kumppanin tekemänä) koskien selviävät. (Jotta on edellytykset tehdä tarjouspyynnöt myös niistä). Toiveena on, että parvi on haluttaessa myös helposti purettaessa myyntitilanteessa - ilman että vaatii vieressä olevan seinän purkua. Väliseinä toteutettaneen kesäkuussa 2019 putkiremontin loppuvaiheessa, itse parven rakentaminen heinäkuussa kun asunto luovutettu urakoitsijalta. (Putkiremontti tällä hetkellä on aikataulussa.) Kesä-heinäkuussa asuntoon uusitaan myös keittiö mutta se ei ole parven välittömässä yhteydessä (toteutetaan joko ennen parvea tai sen jälkeen).

Ohessa maallikon kuvia suunnitelmasta, pyydä lisätietoja!


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua