Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Parketin hionta

Hinta 1000,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

32 m2

 Sijainti

Kontiolahti

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

12.07.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Lattian pintakäsittely

Kuvaus

Kyselin aiemmin urakkamaailman kautta tarjousta parkettilattian kunnostuksesta. Kohteen parketti on ihan hyväkuntoinen mutta toiveissa olisi hionta ja sävytys. Kaksio on 55m2 ja hiottavapinta-ala pohjakuvasta laskettuna on n. 32 m2

Peruin aikanaan urakkamaailman tarjouksen kun en saanut vuokralaiseltani tietoa milloin hän on lähdössä. Irtisanomisaika oli 6kk. Nyt tilanne on kuitenkin se, että vuokralainen ilmoitti lähtevänsä nopeallakin aikataululla ja meidän muuttomme tulee vähän ”silmille”
Tarve olisi siis aika nopeasti ja ymmärrän jos homma ei onnistu. Asunto vapautuisi remontoitavaksi näillänäkymin 19.7 ja tavoite muuttaa olisi kuun lopussa.

Minkähintainen tällainen urakka olisi? Lattian laitto ei ole ns. ”must have” mutta olisi näppärä tehdä nyt kun asunto on tyhjillään. Olisi sitten mahdollista myyntiä varten valmiiksi laitettu.

Toiveena olisi siis parketti alan hionta ja sävytys vaaleaksi.

Kuulen mielelläni myös tarjouksen joka sisältää jalkalistojen poiston ja takaisinlaiton. Jos hinnan voisi eritellä niin aina parempi, samoja aikoja laajennetaan mahdollisesti patiota ja voi olla että mulla on pelit ja vehkeet laittaa listat kiinni itekin, mutta vasaralla en mielellään rupea naputtelemaan.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua