Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Parketin hionta

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

27 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1991

 Remontin toteutus

14.12.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Parketin hionta
Lattialistojen asennus
Parketin lakkaus
Muut pienet asennustyöt

Kuvaus

Lattiaremontti
- Vanhan Saima-parketin hionta ja lakkaus: keittokomero ja olohuone, yht. n. 27 m2, huoneiden välissä on metallinen saumakohta. Lattiassa ei ole varsinaisia ongelmakohtia. Yhdestä kohdasta nousi lastu pystyyn vuosia sitten. Olen itse sen poistanut ja korjannut kohdan parketin korjaussetillä, hyvin on pelittänyt, ei ongelmia sen kohdan kanssa tämän jälkeen ole ollut. Tämä kohta on kooltaan n. 0,5 x 7 cm ja keskellä lattiaa. Sen käsittelyssä pitäisi ehkä olla varovainen.
- Uusien tammisten jalkalistojen asennus, jos tarvitsee. Vanhat ovat paikallaan, en tiedä, tarvitseeko poistaa ja kiinnittää uudelleen korjauksen vuoksi. Tämä kohta siis kysymyksenä urakoitsijalle. Listat ovat ns. valetammea, eli harmaalakattua mäntyä ja makuuhuoneessa on uudempi Saima-parketti tammilistoin. Siksi toivon uusiksi listoiksi tammea, jos ne tarvitsee korvata. Vanhat listat varmasti pelittävät kyllä eikä muistaakseni edellisessä hionnassa niitä poistettu.
- taustalla on ilmeisesti vain 1 hionta, joten toisen pitäisi siis hyvin onnistua, en kuitenkaan 100% varma tästä. Lieden alusen tarkastelu viittasi kuitenkin mielestäni siihen, että hiontoja on ollut vain 1, koska vanhan ja uuden hionnan saumakohdan ero oli pieni, ehkä n. 1-2 mm.
- pyyntö sisältää viimeisen kerroksen lakkauksena komponenttilakalla tms. muun kulutusta paremmin kestävän vaihtoehdon. Saisinko hintaerittelyyn hinnat tavallisella lakalla ja kovemmalla käsittelyllä?

Vaihtoehtoisena tarjouspyyntönä olisi hionta ja lakkaus ainoastaan n. 3 m2:n keittokomerolle. Jompi kumpi näistä laitetaan, keittokomero + olohuone tai vain keittokomero. Tästä myös pyytäisi molemmat tarjoukset, sekä tavallisella että kovalla lakalla.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua