Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Paritalon päivitysremontti - kylpyhuoneet, pinnat, laatoitusta

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

01.06.2018

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti
Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

2 kerroksisen paritalon päivitysremonttia. Sopii kauempaakin tulevalle - urakoitsijan majoittuminen asunnossa remontin aikana mahdollista. Veikkaisin n. 4-6 viikon homma.

Videota remppakohteesta: https://www.youtube.com/watch?v=puTEdwleWV0

Laita hinta-arviota erikseen joka osalle. Materiaalikustannuksien osalta hankimme laatat, keittiön ja kylpyhuonevarusteet - eli materiaalien osalta urakkan hintaan tulisi sisallyttaa ainoastaan primer, maali, kiinnityslaasti ja sauma-aine, gyproc, vesieristeet, tasoitteet.

1. Keittiön purku ja keittiön lattian laatoitus ja saumaus.

2. Takkahuone. Nykyisen lattialaatoituksen purku, lattian laatoitus sekä saumaus

3. Alakerran kylpyhuone. Vanhojen kalusteiden purku, seinien ja lattian päällelaatoitus (entinen kylpyhuoneremontti tehtiin n.10 vuotta sitten, Weberin vesiesteet kunnossa joten päällelaatoitus OK), saumaus, wc-pöntön, suihkun ja lavuaarin vaihto uusiin.

4. Alakerran wc. Purkutyöt, lattian laatoitus ja saumaus, seinien levytys, tasoitus ja maalaus, wc-pöntön ja lavuaarin vaihto.

5. Yläkerran kylpyhuone. Purkutyöt, seinien levytys, lattian pohjatyöt, vesieristys, lattian ja seinien laatoitus ja saumaus, katon maalaus, wc-pöntön, kylpyammeen ja lavuaarin vaihto uusiin.

6. Kaikki alakerran ja yläkerran seinien pinnat (paitsi pesuhuone+kylppäri+sauna+yläkerran kylppäri): Kaikkien seinien ylilevytys 6mm saneerauskipsilevyllä, nauhoitus ja kittaus, maalaus


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua