Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Omakotitalon täydellinen sisäremontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

147 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

15

 Remontin toteutus

25.06.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti
Kylpyhuoneremontti
Sisämaalaus
Lattian pintakäsittely

Kuvaus

Talomme on rakennettu vuonna 2003. Se on puutalo. Yläkerrassa sijaitsee kolme makuuhuoneista, reilunkokoinen arkiolohuone, sekä tilava kph/wc. Yläkerran arkiolohuoneesta on käynti parvekkeelle. Päämakuuhuoneen yhteydessä on oma vaatehuone josta on kulku myös pesutiloihin. Alakerrassa on olohuone, kirjastohuone, erillinen wc, sauna, kph, jossa kylpyamme, sekä toimiva ja tilava kodinhoitohuone.

Remontin kohteena ovat talon sisätilat. Remontissa kaikkien huoneiden katot ja kaikki seinät maalataan ja parkettilattiat hiotaan ja lakataan. Molemmissa kylpyhuoneissa pesuallashanat uusitaan, yläkerran suihkukaappi uusitaan, yläkerran suihkuhana uusitaan, käsienpesualtaat (tupla-allas ylhäältä ja tavallinen alhaalla) uusitaan, allaskaappi uusitaan ylhäällä, wc-pöntöt uusitaan (2 kpl) sekä kylpyhuoneiden pinnat uusitaan (katon maalaus ja uudet kaakelit tai mikrosementointi).

Saunassa uusitaan laatoitus (uudet kaakelit tai mikrosementointi) ja suihkuhana uusitaan. Samoin kodinhoitohuoneen kaakelit uusitaan (samalla materiaalilla kuin sauna, joissa on nyt sama kaakelointi kuin kylpyhuoneessa).

Sisäovet maalautetaan. Eteisen isot kaakelit vaihdetaan, samoin keittiön lattiakaakelit vaihdetaan. Portaiden alle on rakennettu kaapisto, joka maalataan.

Remonttissa ei uusita keittiön kaappeja, jotka on maalautettu keväällä 2019.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua