Olohuoneen, keittiön ja eteisen pintojen tasoitus ja maalaus

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Pinta-ala 39 m2
Rakennuksen ikä 1958
Remontti toteutettiin 11.07.2022
Kategoria Sisämaalaus
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Pyydän tarjousta 1958 rakennetun kerrostalon kolmion keittiön, olohuoneen ja eteisen pintojen tasoittamiseen ja maalaamiseen.

Remontti tulisi suorittaa aikavälillä 23.5-10.6.2022, koska tilassa alkaa lattiaremontti 13.6. Jos aikataulu on tiukka, voi keittiön ja olohuoneen tehdä ennen lattiaremonttia ja eteisen lattiaremontin jälkeen kesäkuun loppupuolella.

Seinät vaativat hionnan, tasoituksen ja 2 kertaan maalaamisen. Maali on Cover Storyn vaaleanharmaa Kim. Seinäpinta-alaa on n. 67m2, josta olohuoneessa 36m2, keittiössä 14m2 ja eteisessä 17m2.

Katto on melko hyvässä kunnossa, vaatii ainoastaan yksittäisten kolojen tasoittamisen. Tämän lisäksi hionta ja 2 kertaan maalaamisen. Maali on Tikkurilan valkoinen Siro Himmeä. Kattopinta-alaa on n. 39m2, josta olohuoneessa 21m2, keittiössä 12m2 ja eteisessä 6m2.

Alueelta tulee suojata keittiön kaapistot ja olohuoneessa oleva parkettimateriaalikasa (n. 1m x 2m). Huonekalut on muilta osin viety makuuhuoneisiin suojaan. Lattiassa riittää kevyt suojaus.

Hankin maalit ja tasoitteet tekijän arvion mukaan. Muilta osin materiaalikulut voi sisällyttää tarjoukseen. Tarjoukseen tulisi kirjata myös työn alkamisajankohta, arvioitu kesto ja tieto siitä tekeekö eteisen erikseen myöhemmin.

Miten Urakkamaailma toimii