Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Nykyisen pihan tasaaminen ja pensasaidan pohjan kaivuu

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

200 m2

 Sijainti

Tampere

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

15.07.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Maankaivuu

Kuvaus

Tarkoituksena poistaa nykyisestä pihasta huonokuntoinen nurmikerros(talon etupuolelta) sekä samalla tasata ja muovata koko pihaa siten, että sadevesien kaadot saadaan pois talosta ja kupat tasoitettua. Talon sivustalla olevalta pihalta on purettu terassia pois ja pohja on tällä hetkellä pelkällä hiekalla. Tätä osuutta täytyy hieman tasata. Lisäksi pihan reunoille on tarkoitus istuttaa pensasaita ja tätä varten tulisi kaivaa valmiiksi n. 50 cm syvä oja pensaiden istutukselle.

Urakkaan tulisi sisältyä poistetun maa-aineksen käsittely sekä uuden multakerroksen tuominen. Multaa tulisi kuljettaa tontille pariin kasaan, josta se voidaan helposti itse levittää. Multaa tulisi n. 15 cm kerros remontoitavalle alalle.

Pihalta on siivottu suurimmat puut ym. valmiiksi pois, mutta jonkin verran pientä kasvustoa, kantoja ja kiviä jäljellä.

Pihalle tullaan istuttamaan nurmikko, mutta tämä tehdään vasta sen jälkeen kun saadaan pihan muut työt hoidettua. Tämä tarjouspyyntö koskee pihan tasaamista sisältäen kantojen, kivien ym. poiston, pensasaidan pohjan kaivamista, maa-aineksen(sis. kivet, kannot, risut ym.) käsittelyä ja pois viemistä sekä uuden multakerroksen tuomista pariin kasaan pihalle valmiiksi.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua