Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Nurmikon rajaus kivillä (loiva rinne ja terassin reuna)

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

40 m2

 Sijainti

Tampere

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

27.06.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Pihan huolto

Kuvaus

Haluaisin tarjouspyynnön seuraavista kahdesta eri nurmikon rajaustyöstä (samassa kohteessa). Alla toiveeni rajaustyöstä, otan myös tarjouksessa vastaan ehdotuksia mahdollisista muutoksista/lisäyksistä alla oleviin ajatuksiin/toiveisiin.

1. Nurmikon rajaus kivillä (loiva rinne):
Nykyinen nurmikon ja kivirinteen raja on nurmikon valtaama (KUVA1_kohde-rinne.jpg). Nurmikon reunaan laitetaan yksi kivi nurmen kanssa samaan tasoon, ja viereen 2-3 kiven korkuinen kiviaita (KUVA1_rajaus-poikkileikkaus.jpg). Nykyiset luonnonkivet nostetaan kiviaidan kanssa samaan tasoon ja luonnonkivien välit täytetään esim. sementillä. Luonnonkivien ja kiviaidan alla muovi tai vastaava estämään rikkaruohojen/nurmikon leviäminen. Rinteen luonnonkivet tulee siis käyttää uudestaan, muita materiaaleja ei ole hankittu.

Kokonaismatka kiviaidalle noin 20 metriä, ja matkalla noin 100 asteen kulma. Hahmotelma/mallikuva myös liitteenä (MALLIKUVA1_rinne.jpg).


2. Nurmikon rajaus kivillä (terassin reuna):
Nykyinen nurmikon ja terassin edustan kiveyksen raja on nurmikon valtaama (KUVA2_kohde-terassin-reuna.jpg). Laitetaan nurmikon reunaan kivi samaan tasoon nurmen kanssa, ja eristetään alta/reunat muovilla tai vastaavalla estämään rikkaruohojen/nurmikon leviäminen. Katso mallikuva (MALLIKUVA2_terassin-reuna.jpg).

Kokonaismatka nurmikonrajauskiville noin 12 metriä, ja matkalla yksi 90 asteen kulma.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua