Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Mosaiikkiparketin tummentumien paikallinen korjaus

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

40 m2

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

1957

 Remontin toteutus

09.05.2024

 Siivous

-

 Kategoria

Parketin hionta
Parketin sävytys

Kuvaus

Lattiaremontti
- Vanhan lattian paikkaus
- Uuden lattian materiaalina parketti
- Jalkalistojen asennus ei kuulu urakkaan

Vuokralaisen jäljiltä 40 m2 50-luvun kerrostalosasunossa Vantaan Hiekkaharjussa (3. kerros,ei hissiä) on 5 pientä tummentunutta koiranpissaläikkää vanhassa tammimosaiikkiparketissa. Liitteenä kuvia. Parketti on hiottu ja valkolakattu edellisen omistajan toimesta noin 5 vuotta sitten ja muuten ihan asiallisessa kunnossa. Haluaisin, että tummentumat korjattaisiin paikallisesti / vaihdettaisiin tummuneet sauvat.

Ei haittaa, vaikka jotain sävyeroa jäisi korjattuihin kohtiin, kunhan yleisilme olisi siisti. Asunto on nyt tyhjä 9.5. iltaan saakka joten tällaisen työn voisi tehdä koska vaan ennen sitä.

En haluaisi hiotuttaa ja lakata koko lattiaa, koska asunto on edelleen vuokrauskäytössä ja näitä ja muuta kulumaa voi tulla jatkossakin ja hiotuttaisin lattian mieluummin vasta sitten, kun yleiskunto on huonompi tai jos jossain vaiheessa myyn asunnon. Ja ymmärrän, että ammattimies suosittelee koko lattian hiontaa ja lakkausta, jotta jäljestä tulee oikeasti hyvä, mutta yritän tässä kartoittaa suostuisiko joku tekemään paikallisia korjauksia ja mikä tällaisen kustannus olisi.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua