Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Mökin lattian kunnostus, mahdollisesti keittokomeron kaapistot ja avarrus; saunatilat? Katto?

Hinta 4750,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Loma-asunto

 Pinta-ala

35 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

84

 Remontin toteutus

20.02.2009

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Hei! Hankimme Talin siirtolapuutarhasta syksypuolella 1936 valmistuneen puutarhamökin, pinta-ala kaiketi 35 m2. Tuota on laajenneltu ja remontoitu myöhemmin. Mökki on "mökkimäisessä kunnossa", mutta tarvitsisi ainakin joitain fiksauksia.

1. Mökin lattia (muovimattoa päällä) on taipunut jkv. Lattialämmitys tuossa jonkinlainen on.
2. Keittokomeron ovet ovat aikansa eläneet, samoin osa hyllyistä. Keittokomero on ahdas ja viereinen jääkaappinurkkaus voisi varmaan olla yhdistettävissä tuohon jos vaan ei kantavaa seinää välissä(?).
3. Sähkökytkimiä ja pistokkeita on vähän joka puolella ja päämökin oleskelutilassa yksi vaarallisen näköinen estää sisustamisenkin lapsiturvallisesti. Kaikki systeemit eivät näyttäisi toimivankaan. Sähkömiestä siis tarvittaisiin.
4. Kylmäkonenurkkauksen (kts edellä keittokomero) ikkunan alla tapetti/ paperi kupruilee. Mitähän sisäseinien laitto maksaisi/ kannattaisiko, ja minkälaisiksi? Vaatisi varmasti ammattilaisen arvion.
5. Saunaa käytetty vähän ja tuossa reikiä seinässä. (Toki pesutilojen kaakeloinnitkaan eivät uudet mutta menettelevät.)
6. Huopakate kohtuulliselta, mutta toki mietityttää milloin kannattaisi vaihdattaa. Peltikattoa myöhemmin mietitty.

Meillä on huonosti kokemusta remontoinnista ja suunnittelusta. Helpointa jos saisimme ammattilaisen arvioimaan ja teettämään muutokset. Mökin hankinnan ja lainan oton jälkeen rahaa ei mahdottomasti olisi laittaa, mutta järkevä olisi kaiketi jotain tehdä ennen kuin sisustaa enemmän. Ehkä noin 4000-5000 euroa voitaisiin projektiin laittaa - mitähän sillä saisi (ja mitä ensisijaisesti kannattaisi teetättää mökin kestävyydenkin kannalta)? Pohjapiirrosta virallista ei ole päämökistä, mutta hahmotelma liitteenä (tuosta puuttuu boilerihuone joka saunan takana ja käynti erillisestä ovesta tien puolelta).


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua