Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Maler piilokiinnikkeellisten MDF-listojen asennus

Hinta 148,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

60 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

03.06.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Moi,

tein sillee tyhmästi, että päätin asentaa listat itse. Nyt kun olen sen parissa riittävän kauan äheltänyt ja häirinnyt naapureita iltaisin porauksella, niin ajattelin että parempi antaa ammattilaisen tehdä työt.

Eli tilanne on nyt se, että ostin 3x10x2750mm eli reilut 80 metriä Malerin piilokiinnikkeellistä MDF-listaa (arvio todellisesta tarpeesta oli noin 65 metriä) sekä kiinnikkeitä. Vuokrasin jiirisahan ja sahasin ne mittaan ja kulmaan ja asensinkin osan niistä, mutta nyt alkaa aika loppua ennen muuttoa, joka on lauantaina 29.5.

https://www.bauhaus.fi/jalkalista-maler-r2-16-x-42-x-2750-mm-mdf-valkoinen.html

Jäljellä on vielä noin 40 metriä asennettavaa ja siitä on merkittävä osa kiviseinään. Listat ja kiinnikkeet ovat siis valmiina asunnolla, samoin siellä on myös ruuveja, proppuja, naulatulppia yms. Mielestäni listat on kohtalaisen hyvin mittaan sahattu, mutta saattaa olla, että joistain joutuu vielä pari milliä ottamaan pois. Tätä tein pariin otteeseen käsipelillä selkäsahalla. Ymmärrän hyvin, että lähtökohta ei ole otollisin, joten laatuvaatimuksena tässä olisi lähinnä, että tee parhaasi ja käytä ammattitaitoasi. Työkalujakin siellä on, mutta halunnet tuoda omat.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua