Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Makuuhuoneremontin seinätyöt

Hinta 2200,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

-

 Pinta-ala

13 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

60

 Remontin toteutus

15.09.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Remontoin asuntoani pääosin makuuhuoneen osalta ja tarvitsen urakoitsijan tekemään joitakin töitä. Purkutyöt on jo tehty itse. Liitetiedostossa pohjapiirros ja valokuvat.

1) Makuuhuoneen yhden seinän äänieristys akustiseen jousirankaan perustuvalla ääneneristysratkaisulla. Seinän leveys on 3500 mm. Koolauksen materiaalin tulee olla puuta ja se tulee täyttää mineraalivillalla. Akustiseen jousirankaan kiinnitetään kaksi kerrosta kipsilevyjä. Koko rakenteen syvyydelle ei ole suurta rajoitusta, ääneneristävyys on tärkeää. Rakenteen alle jää kaksi pistorasiaa. Kuva 1.

2) Vanhan puretun kaapiston takaa paljastui betoniseinästä syvennys, jossa menee vanhoja putkia. Syvennys tulee peittää jollain tavalla. Tähän tarvitaan toteutusehdotus ja toteutus. Oma ajatus on kipsilevy. Aiemmin edessä oli kovalevy ja kaapisto. Kuvat 1-2.

3) Makuuhuoneen ja eteisen väliin kipsilevy-väliseinä. Seinä voi olla puu- tai teräsrunkoinen ja erityistä äänieristystä ei tarvita. Seinään riittää yksi kipsilevykerros molemmille puolille. Aukon leveys on 1150 mm. Tahtotila olisi saada tasainen seinäpinta makuuhuoneen puolelle betoniseinän kanssa. Tällöin rakenteen syvyyden tulisi olla enintään noin 100 mm. Eteisen puolen parkettia pitää vielä poistaa rakennettavan väliseinän linjalta. Seinään tulee tehdä läpiviennit verkkokaapeleille. Kuvat 3-4.

4) Kahden oviaukon karmit on purettu itse ja niiden rakenne ei ollut odotetun kaltainen. Toisen karmin purun yhteydessä betonia irtosi myös hieman. Tahtotila on saada pinnoista tasaiset. Tähän tarvitaan toteutusehdotus ja toteutus. Kuvat 5-9.

Huonekorkeus on 2600 mm.
Asbestikartoitus on tehty ja raportti toimitetaan urakoitsijalle kun sopimus tehdään. Purkutöitä ei tosiaan juuri tarvitse enää tehdä.
Maalaustöitä ja lattian asennusta ei tarvitse sisällyttää tarjoukseen.
Materiaalien hankinta ja kantaminen kolmanteen kerrokseen (ei hissiä) tulee sisältyä tarjoukseen. Väliaikaisena varastotilana voi käyttää autotallia. Materiaalien hankintahinnan ei tarvitse sisältyä tarjoukseen.
Urakoitsijayrityksen tulee löytyä ennakkoperintärekisteristä.
Vuorotyön takia koko työtä ei välttämättä voi tehdä peräkkäisinä päivinä.
Samasta työstä on tehty tarjouspyyntö aiemmin, mutta tein nyt uuden päivitetyillä tiedoilla. Aiempi tarjouspyyntö on suljettu.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua