Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Makuuhuoneen remonttia

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

10 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

14.11.2016

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Hei!
Anna tarjous (työ + materiaalit) seuraavasta remonttityöstä, sekä arvio kauanko valmistuminen kestää. Työn voi aloittaa vaikka heti. Huoneiston pohjapiirros liitteenä.

- Makuhuoneen seinässä on peitetty ilmanavaihtoluukku (näkyy ulkoseinässä), joka pitäisi saada esille ja asentaa siihen velco100 korvausilmaventtiili. Seinän siistiminen luukun kaivamisen jäljiltä (tarvittaessa maalaus Tikkurila Paperi F479).

- Makuuhuoneeseen tulisi rakentaa kiinteä lattiasta kattoon oleva vaatekaappi (kipsilevyä). Kulmat tulee pyöristää (kuva esimerkki liitteenä). Ovet puuta. Sisäpuolelle hyllyt ja vaatetanko. Maalaus Tikkurila Paperi F479. Alas puinen maalattu lattialista (helmi puolihimmea kalustemaali valkoinen).

- 3 ovea (+ 1 lasiruutuovi) pitäisi maalata kertaalleen valkoiseksi. Maali helmi kalustemaali puolihimmeä valkoinen. Ovet on jo maalattu 3 kertaa, mutta muutama oksankohta kuultaa läpi.

- Suihkukaapin alla oleva viemäriputki on jotenkin irronnut niin että se tulisi asentaa uudestaan (suihkun jälkeen vettä valuu kopin ulkopuolelle hieman). Suihkukaappi on ilmeisesti kiinteä joten vaatii purkamisen ja uudelleen kokoamisen. Valkoinen silikonitiiviste paikalleen kunhan kaappi on paikallaan taas.

- Erilliseen vaatekaappiin laatikon kahvan ruuvaaminen

Kiitoksia!


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua