Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Maanrakennusurakka

Hinta 1,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

03.04.2017

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Maankaivuu
Pihan huolto

Kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ, MAARAKENNUSURAKKA

Pyydämme Teiltä urakkatarjousta otsikossa mainitusta urakasta oheisten tar-jouspyyntöasiakirjojen mukaisesti. Urakan suoritusvelvollisuudet ja muut ehdot on esitetty liitteenä olevassa sopimusluonnoksessa sekä muissa tarjouspyyn-töasiakirjoissa.

1. HANKKEEN YLEISKUVAUS
Hanke käsittää Espoossa Mankkaalla sijaitsevan paritalon maanrakennusuran työt urakkalaskenta-asiakirjojen mukaisesti.

2. TARJOUKSEN LAADINTA
Tilaaja edellyttää, että urakoitsija on tutustunut rakennuspaikkaan ennen tar-jouksen antamista.

Tarjous tulee jättää viimeistään 03. maaliskuuta 2017 klo 15:00 mennessä. Tarjouksen tulee olla sitovana voimassa, kunnes sopimus on syntynyt jonkun tarjouksen tehneen kanssa työn suorittamisesta kuitenkin enintään kolmen kuukauden ajan tarjouspyyntökirjeessä määrätystä tarjouksen jättöpäivästä lu-kien.

Tarjouksen tulee olla tarjouspyyntöasiakirjojen mukainen. Tarjoukseen ei saa liittää ehtoja ja siihen on liitettävä pyydetyt erittelyt ja asiakirjat. Tarjouksen tu-lee olla tilaajan tarjouslomakkeen mukainen, mikäli sellainen on tarjouspyyntö-asiakirjana.

Urakoitsija voi esittää urakasta lisäksi myös vaihtoehtotarjouksen. Se tulee antaa eri lomakkeella ja siitä on käytävä ilmi, miten se poikkeaa tarjouspyyn-nöstä. Tilaajan ei tarvitse ottaa huomioon vaihtoehtoisia tarjouksia.

Tarjoajan tulee tarjouksensa liitteenä esittää alla mainittujen soveltuvuusvaa-timusten täyttymistä osoittavat asiakirjat tai ilmoittaa niiden saatavuus mak-suttomista tietokannoista:
• tilaajavastuulain mukaiset suomenkieliset todistukset ja selvitykset (tai Ti-laajavastuu.fi -yritysraportti tai Rakentamisen Laatu RALA ry:n yritysraport-ti)
• yrityksen luottoluokitus täyttää vähintään Rating Alfa -luokituksen A+ (tyy-dyttävä +) tason

3. TARJOUSTEN KÄSITTELY
Tilaaja käsittelee, hyväksyy tai voi hylätä tarjouksen Rakennusalan urakkakil-pailun periaatteiden RT 16-10182 kohdassa 7.3 ja 7.4 esitetyin perustein. Hy-väksyttävistä tarjouksista valitaan kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous. Va-litun urakoitsijan kanssa tehdään liitteen sopimusluonnoksen mukainen sopi-mus.

4. TARJOUSPYYNTÖASIAKIRJAT
Tarjouspyyntöasiakirjaluettelo on esitetty tämän tarjouspyyntökirjeen lopussa. Tarjouspyyntöasiakirjat luovutetaan tarjoajalle sähköisesti. Lisäksi tarjoaja voi tilata yhden (1) sarjan paperikopiota veloituksetta tilaajan kopiolaitoksesta.

Mikäli asiakirjoissa esiintyy epäselvyyksiä, niistä tulee kirjallisesti ilmoittaa ti-laajalle viimeistään 7 työpäivää ennen laskenta-ajan päättymistä. Lisäselvityk-set toimitetaan kirjallisesti kaikille tarjoajille. Muita kuin kirjallisia lisätietoja ei katsota tilaajaa sitoviksi.

5. TARJOUKSEN ANTAMINEN

Tarjous toimitetaan sähköpostilla
Tarjous toimitetaan sähköpostilla alla olevaan osoitteeseen. Sähköpostin asia-kentässä on oltava merkintä "Urakkatarjous” ja ilmoitus, mitä hanketta ja mitä hankintaa tarjous koskee.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua