Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Liesituulettimen ja pistorasioiden vaihtaminen

Hinta 405,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

92 m2

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

48

 Remontin toteutus

11.02.2024

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Pistorasian asennus

Kuvaus

Tarvitsen asentaja jolla on oikeat lisenssit asentaa liesituulettimen ja pistorasiat. Vaihdettava olisi noin 5kpl pistorasiaa ja 1 liesituuletin.

Liestituuletin on sellainen (kerrostaloissa) mikä vaan neutralisoi hajut suodattimella. Lähetän kuvat pistorasioista ja voit neuvoa/ehdottaa osat mitä minun pitää ostaa pistorasioiden vaihtamiseen jotta ne ovat valmiita ennen kuin tulet.
Maustekaapin ovi (saranat ovat tiellä) pitää ottaa pois jotta uusi mahtuu. Ilmoituksessa on piirustus tilasta mihin liesituuletin menee.


Jos on ehdotus liesituulettimesta joka mahtuisi ilman että otettaisi maustekaapin ovet alas- saa ehdottaa. Muuten suunitelma olisi ostaa tämä https://www.bauhaus.fi/liesituuletin-respekta-rst-60-cm.html
Mikä on hinnan ero jos lisään siihen vanha liesituulettimen poisvienti, (asunnon lähellä on sortti asema elektroniikalle)

Ilmoituksessa on kuvat vaihdettavista pistorasioista. Tarvitsisin lista mitä minun pitäisi ostaa pistorasioiden vaihtamiseen mutta mieluummin kertoisit paljon maksaa jos toisit ne uusia vaihto osia.

Tarvitsisin transaktiosta kuitti veron vuoksi


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua