Lattioiden uusiminen ja tapetointi

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Paritalo
Pinta-ala 75 m2
Remontti toteutettiin 02.12.2019
Kategoria Tapetointi
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Remontin kohteena ovat paritaloasunnon lattiat ja seinätapetit seuraavasti:
-3 makuuhuonetta (koko noin 12-15 m2 per huone), joista uusitaan ensin lattiat. Kahdessa makuuhuoneessa on tällä hetkellä muovimatot ja yhdessä laminaatti. Kaikkiin makuuhuoneisiin asennetaan samanlainen lattia (muovimatto/laminaatti tms.). Värityksenä lattioihin halutaan jotain hieman harmaasävyistä lattiamateriaalia. Myös lattialistat, jotka ovat tällä hetkellä ruskeita, uusitaan (esim. vaaleiksi/harmaiksi, seinätapetista riippuen).
-Keittiössä on tällä hetkellä muovimatto (laattaa jäljittelevä kuvio), joka on asennettu lattiaan ilman liimausta. Tämä asennus ei ole osoittautunut toimivaksi, koska matto kupruilee sieltä sun täältä. Keittiöön halutaan myös uusi lattiapäällyste (kosteutta kestävä, esim. laminaatti/muovi).
-Pikkueteisessä/tuulikaapissa (noin 2-3 m2) on tällä hetkellä muovimatto, joka jäljittelee parkettia. Tilaan halutaan todennäköisesti samanlainen lattia kuin makuuhuoneisiin.
-Eteisessä + olohuoneessa on parkettilattia, joka halutaan hioa ja kuullottaa kuultomaalilla vaaleamman sävyiseksi, tällä hetkellä tummunut puun väri.
-Kaikista makuuhuoneista sekä tuulikaapista + eteisestä puretaan vanhat vaatekaapit pois (tämän voivat asukkaat tehdä tarvittaessa) ja tilalle tulevat uudet kaapistot. Tarjouksessa voisi mainita hinnan myös kaappien asennukselle (3 makuuhuonetta ja eteinen). Makuuhuoneisiin ollaan ostamassa Pax-kaapistot liukuovilla ja eteiseen joku muu kaappi (myös liukuovilla).

Lattiaremonttien jälkeen uudelleentapetoidaan seinät:
-Kaikissa makuuhuoneissa + eteisessä ja olohuoneessa on tapetit, jotka halutaan uudistaa. Värimaailmaksi halutaan muutoin valkoista, paitsi jokaiseen huoneeseen tapetoidaan omanlaisensa/-värisensä huomioseinä (mahdollisesti kuvioidulla) tapetilla. Keittiössä on vain maalattuja pintoja. Asukkaat maalaavat itse kaikki maalattavat pinnat jokaisesta huoneesta tarpeen mukaan.

Toiveena olisi saada tarjous mahdollisimman pian (rahoitusneuvottelujen pohjaksi) ja myös remontti käyntiin nopeasti. Remontti olisi tavoitteena saada valmiiksi ennen joulua/vuodenvaihdetta.

Otamme mielellämme tarjouksen sisältäen materiaalit, mutta myös maininnan siitä, paljonko tarjouksen hinta on ilman materiaaleja.


Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa