Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Lattioiden purku ja asbsetikartoitus

Hinta 203,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

30 m2

 Sijainti

Risupadontie, 00640 Helsinki, Suomi

 Rakennuksen ikä

43

 Remontin toteutus

17.04.2017

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Purkutyöt

Kuvaus

Vuonna 1974 rakennetun kerrostaloasunnon kahden makuuhuoneen lattioiden asbestikartoitus ja mahdollinen asbestipurku. Toisessa makuuhuoneesssa on alkuperäinen muovimatto ja toisessa alkuperäisen muovimaton päälle asennettu lautaparketti

ASBESTIKARTOITUS

Haluaisimme tarjouksen kahden makuuhuoneen kartoituksesta, joka sisältää näytteet, raportti asbestimittauksista ja toimenpidesuositukset. Kyseessä on makuuhuoneiden muovimattojen asbestikartoitus, noin 30 m².
Asunto sijaitsee Helsingin Patolassa, mittaukset, tulokset ja raportti tehdään ja toimitetaan huhtikuun aikana. Haluamme että tarjouksessa ilmoitetaan kotitalousvähennykseen oikeuttamattomat ja oikeutetut kulut.

Mikäli asbestia löytyy:

ASBESTIPURKUTYÖ
Haluaisimme kahden makuuhuoneen muovimaton asbestipurkutyöstä tarjouksen. Kyseessä on noin 30m² muovimattoa. Tarjouksen tulee sisältää purkutyö suojauksineen, remonttijätteen kuljettaminen pois ja asiakirja tilan käyttöönottamisesta, jossa todetaan tilan puhtaus ja jatkokäytön turvallisuuteen liittyvät havainnot. Haluamme että tarjouksessa ilmoitetaan kotitalousvähennykseen oikeuttamattomat ja oikeutetut kulut.

Purku tehdään huhti-toukokuun aikana.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua