Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Lattiatyö tai lattia+maalaustyö

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

44 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

30

 Remontin toteutus

03.07.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Sisämaalaus

Kuvaus

Maalaus
- Nykyinen muovimatto puretaan
- Uuden lattian materiaalina lautalattia TAI Uuden lattian materiaalina parketti
- Jalkalistojen asennus

Maalaus:
- Koti
- Seinät
- Kuivat sisäseinät
- Kuivat sisäkatot

HUOM: Koko asunto on 44 neliötä, mutta kylpyhuoneeseen ei tehdä mitään remonttia.

Pyydän tarjousta lattiatyöstä (1) pieneen kaksioon, joka sijaitsee 1990-luvun alussa rakennetussa kerrostalossa. Lisäksi olen kiinnostunut maalauttamaan asunnon seinät ja sisäkaton (2), mikäli teette maalaustöitä ja mikäli budjettini antaa myöden.

1) LATTIATYÖ, JOSTA PYYDÄN TARJOUSTA:
- Vanhan muovimaton poisto ja poiskuljetus.
- Tarvittavat työt ennen uuden lattian asennusta.
- Askeläänieristeen asennus uuden lattiamateriaalin alle.
- 1. A) Puulattian asennus (, hiominen tarvittaessa) ja lakkaus, sekä väliovien ja liukuoven mahdollinen lyhennys. Mieluusti mäntypuulattia, mutta myös muut materiaalit ovat mahdollisia. 1. B) Jos puulattian asennus ei ole mahdollinen, parketin asennus ja väliovien mahdollinen lyhennys. Jos molemmat mahdollisia, toivoisin molemmista tarjouksen (1 A ja 1 B). Taloyhtiö ei ole määrittänyt lattian kiinnitystapaa, vaan sen voi valita vapaasti. Kerrostalon rakennusmateriaali on betoni.
- Lattialistojen irrotus. Listojen maalaus, mikäli listat kunnossa, tai uusien listojen asennus.

Hankin yhdessä sovitut lattiamateriaalit ja muut tarvittavat välineet, ja tilaan ne asunnolle.

2) LISÄKSI PYYDÄN TARJOUSTA MAALAUSTYÖSTÄ:
Mikäli maalaatte myös seiniä ja sisäkattoja, haluaisin tarjouksen myös olohuoneen ja makuuhuoneen seinien ja sisäkattojen maalauksesta. Seinät ja katot maalattaisiin muutoin valkoiseksi, mutta makuuhuoneeseen tulisi eri väri yhdelle seinälle. Hankin yhdessä sovitut maalit ja muut tarvittavat materiaalit ja toimitan ne asunnolle. Pyydän tarjousta erikseen lattiatyöstä sekä lattia+maalaustyöstä.

TIETOJA ASUNNOSTA:

Asunnossa on 44 neliötä, mutta pinta-alaa ei ole tarkastusmitattu. Lattia vaihdetaan muutoin koko asuntoon (olohuone, jossa avokeittiö ja avoeteinen, sekä makuuhuone) paitsi ei kylpyhuoneeseen. Liitteenä viitteellinen pohjapiirros. Voin välittää tarvittaessa lisää kuvia ja videon. Tällä hetkellä vessan ja parvekkeen sisäoven alla on tilaa noin 3 cm ja 3,8 cm, mutta eteisen oven ja liukuoven alla on tilaa arviolta vain 5–8 mm.

AIKATAULUARVIO:

Edellinen asukas muuttaa asunnosta viimeistään 31.5.2021, jonka jälkeen teetän asbestikartoituksen toisella toimijalla. Työt pääsisi aloittamaan heti, kun kartoitus on tehty ja todettu negatiiviseksi, ja tilatut materiaalit ovat saapuneet. Mikäli asbestikartoituksessa löytyy asbestia, tarvitaan muovimaton purkuun asbestipurun ammattilainen.

Sekä lattia- että maalaustyön tulisi olla valmis juhannukseen (2021) mennessä, jotta pääsemme muuttamaan asuntoon ennen kesäkuun 2021 loppua.

MUUTA:

Minun tulee hyväksyttää remonttisuunnitelma isännöitsijällä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua