Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

lattiaremontti ja sisäseinien maalaus

Hinta 5294,80 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

09.07.2018

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti
Sisämaalaus
Lattian asennustyöt

Kuvaus

Haluaisin urakkatarjouksen Helsingissä Kajaaninlinnantiellä v.1963 rakennetussa kerrostalossa sijaitsevan huoneiston lattiaremontista ja seinien maalaustyöstä. Asunto on tyhjä kalusteista (pois lukien 3 kpl tyhjää helpohkosti siirrettävissä olevaa irtovaatekaappia yhdessä huoneessa). Työhön kuuluisi myös asianmukainen suojaus soveltuvin osin ja työn loputtua remonttivälineiden ja –roskien poisvienti. Asbestikartoitus on lattia- ja seinämateriaalin osalta tehty 26.6.2018 eikä asbestia ole löytynyt.

Tarkoitus olisi poistaa vanha muovimattolattia (2 kerrosta muovimattoa, päällimmäinen kerros on ilmeisesti vain paikoittain kiinnitetty limalla vanhan päälle ja lienee helpohko irrotettava, alempi kerros on ilmeisimmin liimattu betonialustaan) ja asentaa tilalle uusi vinyylilankkulattia. Urakkaan kuuluisi siis vanhojen muovimattojen irroitus, vanhan liiman poishionta betonialustasta ja muut mahdollisesti tarvittavat toimenpiteet alustan saattamiseksi sopivaan kuntoon uuden vinyylilankkulattian asennusta varten (tarvittaessa tasoitus yms.) . Lisäksi kyseeseen tulee em. vinyylilankkulattian (+sopivan alusmateriaalin, esim. Tuplex tai muu vastaava) asennus. Uusittavaa lattiapinta-alaa on noin 60 m2.

Lisäksi tarkoituksena olisi poistaa olohuoneen ja kahden muun huoneen seinistä vanhat tapetit
(vain yksi kerros normaalia tapettia, alla alkuperäinen seinämateriaali, yhdessä huoneessa ilmeisimmin vanha maalipinta) ja maalata seinät uudelleen valkoisella maalilla (myös mahdollinen tasoitus yms.) Tapetinpoiston vaativaa seinäpinta-alaa on noin 56 m2 ja maalattavaa seinäpinta-alaa on yhteensä noin 65 m2.

Seinien tapetinpoiston/maalauksen osalta työ voitaisiin aloittaa heti sopimuksen mukaan (kun maali saadaan valittua). Lattian uusimisen osalta työtä ei voida aloittaa ennen isännöitsijätoimistolta saatavaa lupaa (remonttityöilmoitus tehty jo isännöitsijätoimistolle, luvansaanti yhä vireillä, pyritään saamaan lupa mahdollisimman nopeasti). Tarkoitus kuitenkin olisi, että koko remontti olisi valmiina viimeistään 29.7.2018.

Urakkahintaa pyydetään koko työstä + materiaalien/tarvikkeiden osuus erikseen laskutettavana.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua