Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Lattian purku asbestipurkuna

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

44 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

27.12.2021

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Purkutyöt
Maankaivuu

Kuvaus

Lattian asbestipurku vuonna 1929 rakennetussa kerrostalokaksiossa, kokonaispinta-ala 60 m2. Huoneistossa suoritetun asbestikartoituksen raportissa todetaan mm. seuraavaa: "Asunnon parketin alla on muovimatto, joka on liimattu linoleumin päälle. Linoleumin alla on askelääneneriste huopa. Huovan ja linoleumin välissä on keltaista jauhetta/laastia, joka sisältää asbestia (ASB.01). Mikäli nämä materiaalit puretaan, tulee purkutyöt tehdä asbestipurkuna osastointimenetelmää käyttäen.

Parketin purun jälkeen selviää todellinen asbestipurettavan alueen koko, minimissään alue on kooltaan 11 m2 ja maksimissaan n. 44 m2. Tämä alueen koko tarkentuu kunhan vanha parketti puretaan. Mutta koska vaihteluväli alueen koon osalta on vielä näin suuri, olisi varmasti hyvä saada tarjous per neliö -hinnoittelulla. Liitteissä on pohjapiirustus, asbestipurku on välttämätön ainakin hallin (11 m2) osalta, koska siellä lattiaa avataan melko syvältä keittiön siirron vaatimien putkitöiden vuoksi.

Purun jälkeen purkutyön suorittajan tulee toimittaa kirjallinen todistus ilmanpuhtaudesta, tästä tulee sopia jo ennen töiden aloitusta.

Lattiaremontti
- Nykyinen parketti puretaan
- Nykyinen muovimatto puretaan
- Jalkalistojen asennus ei kuulu urakkaan


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua