Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Lasikuitutapettien tasoitus ja keittiön seinärakenteiden muuttaminen

Hinta 1722,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

-

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

06.05.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Remontti sisältää:
1. Pienen "väliseinän" suunnittelu ja rakentaminen. Seinän tulee kestää keittiökaappien asentamisen.
2. Lasikuitutapettiseinien valmistelu tasoitusta varten (esim. pesu)
3. Seinien tasoitus (esim. Tikkurilan Prestolla).
4. Tasoitettujen seinien hiominen
5. Loppusiivous ja mahdollisen rakennusjätteen poisvienti

Tasoitettavia seiniä on kolmessa huoneessa ja eteisessä. Tasoitettavaa seinäpinta-alaa on noin 125 m2 (huonekorkeus 2,7 m). Väliseinän pituus on noin 1 metri ja sen tarkoituksena on poistaa seinässä oleva kapea syvennys. Rakennettava seinä ei ulotu kattoon asti, koska sen yläpuolella on ilmanottokanava.

Tilaaja vastaa ja hankkii seinien tasoitukseen tarvittavat materiaalit ja työvälineet. Tilaaja myös suojaa kiinteät huonekalut ym. ja irroittaa lattialistat ennen remonttia. Asunnossa ei ole huonekaluja remontin alkaessa ja keittiö on purettu. Remontoija vastaa ja hankkii väliseinän rakentamiseen tarvittavat materiaalit ja välineet. Remontti ei sisällä maalausta, mutta seinien tulee olla remontin päättyessä valmiita maalausta varten (loppusiivous).

Remontti toteutetaan viikon 19 aikana (6.-10.5.2019). Lähtökohtaisesti työt alkavat maanantaina 6.5., mutta jos edellisellä viikolla toteutetun asbestikartoituksen tulosten valmistuminen viivästyy, työt alkavat tiistaina tai myöhemmin. Jos rakenteista löytyy asbestia, remontti siirtyy joitain viikkoja myöhemmäksi ja remontoija voi halutessaan vetäytyä urakasta.

Kohde on Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva 4. kerroksen kolmio (63 m2), rakennusvuosi 1938. Kohteeseen ei pääse tutustumaan ennen toukokuuta.

Toivon remontista urakkahintaa, jossa on eritelty työn ja materiaalien osuus kokonaishinnasta. Työn tulee olla kotitalousvähennyskelpoista ja remontoijan tulee näyttää, että hänellä on aiempaa kokemusta sekä väliseinien rakentamisesta että seinien tasoituksesta (mielellään valokuvin).


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua