Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Lankkulattian vahaus, katto-, jalka- ja ovilistoitukset ja kolmen seinän tapetointi valokuvatapetilla

Hinta 5300,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

57 m2

 Sijainti

Lohja

 Rakennuksen ikä

20

 Remontin toteutus

28.01.2022

 Siivous

-

 Kategoria

Pienet asennustyöt
Tapetointityöt
Lattian pintakäsittely

Kuvaus

Urakka sisältää
- hiotun kuusilankkulattian vahauksen tupakeittiössä, kahdessa makuuhuoneessa, eteisessä ja tuulikaapissa, pinta-ala noin 57 m2
- jalka- ja ovilistojen laittamisen paikoilleen yllä mainituissa tiloissa sekä lisäksi kattolistojen laittamisen tapetoituihin seiniin
- kolmessa huoneessa yhden seinän tapetointi kohdistettavalla valokuvatapetilla (seinien tapetoitavat pinta-alat aukot huomioiden 4,8 m2, 6 m2 ja 7,5 m2)

VAHAUS

Alustava ajatus on vahata lattia Osmo Colorilla (valkotammi) kahteen kertaan, päälle yksi kerros väritöntä Osmo Coloria. Lankku on makuuhuoneissa ja tuulikaapissa 15 cm leveää, muualla 20 cm leveää.

TAPETOINTI

Valitut tapetit näet täältä https://www.photowall.fi/suosikit?f=46903;64941;52952

Kullakin tapetilla tapetoidaan yksi seinä. Molemmissa makuuhuoneissa (Meadow Flowers -ja Grey Rosest -tapetit) tapetoitavalla seinällä on ovi. Toisen makuuhuoneen seinät ovat kellertävällä maalilla maalattua kipsilevyä, toisen makuuhuoneen seinät ovat kipsilevyä, joista on poistettu maalattu tapetti.

Tuulikaapin seinällä (Noble Green –tapetti) on sähkötaulu ja muuta härpäkettä. Seinässä on nyt lasikuitutapetti Ks. kuva liitteissä. Urakka sisältää toimenpiteet, jotka seinälle pitää mahdollisesti ennen tapetointia tehdä. Jos mahdollista, sähkötaululle tuleva uusi ovi päällystetään tapetilla.

***

Ajatukset vahausmateriaaleista ovat alustavia. Kuulemme mielellämme vinkkejä, joten keskustellaan lopulliset valinnat vielä yhdessä. Tapetointi- ja vahausmateriaalit hankimme valmiiksi. Mikäli eteisen seinä vaatii toimenpiteitä ennen tapetointia, toivomme sinun hankkivan tarvittavat materiaalit.

Lattian asennus valmistuu 20.12. Vahauksen voi aloittaa milloin vain sen jälkeen. Valmista pitäisi olla viimeistään tammikuun puolivälissä.


Ks. liitteenä
- talon pohjapiirustus, josta näkyy vahattavat tilat pinta-aloineen sekä tapetoitavat seinät
- valokuvia tapetoitavasta eteisen seinästä


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua