Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneremontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

9 m2

 Sijainti

Vaasa

 Rakennuksen ikä

1980

 Remontin toteutus

06.03.2024

 Siivous

-

 Kategoria

Kylpyhuoneen täysremontti
Kylpyhuoneen purkutyöt

Kuvaus

Nykyinen kylpyhuone alkuperäisessä 80-luvun kunnossa. Neliöitä 8,5. Tarkoitus uusia kaikki katosta lattiaan ja lisätä lattialämmitys. Pintamateriaaliksi haluamme laatat tai mikrosementin. Tavoitteena mahdollisimman helposti puhtaanapidettävä pinta. Ei siis kovin pientä laattaa. Olemme avoimia ehdotuksille. Lattia ja lattialämmitys uusitaan myös saunan puolelle.( 3,6m2). Muutoin saunalle ei tehdä nyt mitään. Tällä hetkellä kylpyhuoneessa vain yksi vesipiste suihkulle, yksi lattiakaivo ja pesukoneen liitännät.
Suihkun ja kaivon paikkaa ehkä joudutaan vähän siirtämään. Pesukoneen liitännät pysyvät samassa paikassa. Näiden lisäksi haluamme uuteen kylpyhuoneeseen wc istuimen ja käsienpesualtaan. Valoja ja pistorasioita täytyy myös lisätä. Käsienpesualtaan ja kalusteet hankimme itse. Tarkalleen en tiedä mitä haluan, mutta luultavasti valkoista/hiekansävyjä. Selkeitä linjoja. Olisi hienoa jos likaantuvia saumoja olisi mahdollisimman vähän. Kunhan summat ei nouse pilviin. Budjettimme ei siis ole rajaton. Kaunista, mutta mahdollisimman halvalla. Vanhojen laattojen purkamista voimme harkita itse jos siinä jonkin verran säästää.
Laitoin liitteeksi kuvia nykyisestä kylpyhuoneesta, sekä muutaman kuvan joissa on hieman sitä tyyli ja värimaailmaa mistä pidän.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua