Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneremontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

4 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

1960

 Remontin toteutus

24.04.2024

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneen täysremontti

Kuvaus

Kylpyhuoneremontti, kylpyhuoneen koko n. 3,5 neliötä
- Lattiakaivojen määrä: 1
- Vesipisteitä ei tarvitse siirtää
- Käsienpesuallas hankitaan uutena (vanha on jo irti)

Tausta: Remonttitarve johtuu allaskalusteen vaihtoa varten palkkaamamme LVI-yrityksen (ModePipe Oy) aiheuttamasta vahingosta. Olemme saaneet ModePipen vakuutusyhtiöltä (OP Pohjola) korvattavuuspäätöksen, ja nyt pitäisi löytää työlle tekijä.

Käytännössä homma toimisi niin, että me toimimme tilaajana, mutta laskut tulisi osoittaa ModePipelle, jonka vakuutusyhtiö OP sitten maksaa ne.

Vahinkokorvauksen päälle toivomamme muut extratyöt/tasonparannukset sekä tilaisimme, että maksaisimme luonnollisesti itse.

Tarvitsisimme siis kaksi tarjousta:
- ”Perustarjous”, joka sisältää ainoastaan OP:n maksaman vahinkokorjauksen materiaalit ja työkustannukset (kuvattu alla), sekä
- Tarjous toivomiemme ylimääräisten parannustöiden (niin ikään kuvattu alla) kustannuksista. Toivomme, että eri materiaalien hinnat sekä työn hinta olisi tässä eritelty selvästi, niin voimme arvioida mm. kotitalousvähennyksen määrää ja vertailla materiaalien kustannuksia eri toimittajien välillä.


”Perustarjouksen” tulisi sisältää:

1. Laatoitusten ja vesieristeen uusiminen (tarvittavat pohjatyöt purkuineen, ..)
1a. Seinälaatta 40 euroa / m2 (sis. alv. 24 %)
1b. Lattialaatta 20 euroa /m2 (sis. alv 24 %)
2. Vanhojen vesikalusteiden irroitukset ja takaisinasennukset (peilikaappi ja alakaappi, suihkuhanasetti, hana lavuaarille sekä wc-istuin ja pyyhekuivain)
3. Sähköjen asennukset peilikaapille
4. Oven listoitus kylpyhuoneen puolelta ja kynnys
5. Lattialämmitys uusitaan, mikäli vanha rikkoutuu purkutyön yhteydessä (sähköasentaja tarkastaa)”
6. (Katto: mikäli purkua ei kattoa rikkomatta (esim. vesipatterin läpivientien takia) saisi tehtyä, myös katon entisöimisen materiaali- ja työnkustannukset, ml. levytykset ja kattovalaisimen uudelleenasennus, kuuluisivat todennäköisesti vahinkokorjaukseen)


Parannustöitä koskevan tarjouksen tulisi sisältää:

1. Seinä- ja lattialaattojen hinnat siltä osin, kuin niiden hinta ylittää yllä kuvatun ”perusversion” mukaisen kustannuksen
1a. Toiveemme seinälaataksi: pystyladonnalla tätä laattaa: https://www.laattaleevi.fi/collections/kaikki-laatat/products/vibes-niveo-flat-6-2x25-glossy-seinalaatta. Myös vastaavaa kiiltävää ja tasaisen valkoista laattaa, vastaavilla mittasuhteilla voi ehdottaa.
1b. Toiveemme lattialaataksi tätä laattaa: https://www.k-rauta.fi/tuote/lattialaatta-cello-scale-116x101-musta-044m/8435404917142 Myös vastaavaa tummaa hexagon-laattaa n. 10*10cm koossa voi ehdottaa.
2. Katto: katon tekemisen kustannukset siltä osin, kun kustannukset ylittävät ylläkuvatun ”perusversion” mukaisen kustannuksen
2a. Toiveemme kattoratkaisuksi: puinen rima- tai sormipaneeli, esimerkiksi tämä K-raudan tuote: https://www.k-rauta.fi/tuote/saunapaneeli-kyte-s-lampohaapa-15x60x3000mm/4741409922017
3. Sähkövedot ja sähkökytkentä peilikaapille, joka asennetaan uuteen paikkaan (pesukonepaikan yläpuolelle seinään). (Peilikaapiksi aiomme hankkia tämän Ikean tuotteen: https://www.ikea.com/fi/fi/p/faxaelven-peilikaappi-ja-valot-ruskea-tammikuvio-s89516707/#content).


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua