Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneen vesieristys ja laatoitus + saunan lattian vesieristys ja laatoitus

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

11 m2

 Sijainti

Kerava

 Rakennuksen ikä

11

 Remontin toteutus

01.03.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Pyytäisimme tarjousta omakotitalon kylpyhuoneen ja saunan jälleenrakentamisesta. Talo rakennettu 2008. Kylpyhuoneen seiniltä ja lattialta sekä saunan lattialta ja noin 30 cm:n korkeudelta seiniltä on jo poistettu vanhat laatat ja vesieristys sekä hiottu vanha laasti pois.

-Kylpyhuone: Lattian ja seinien jälleenrakentaminen kylpyhuoneeseen. Vesieristys (vtt sertificaatti) ja laatoitus. Mitat: korkeus 2,4 m, pituus 2,9 m, leveys 2,4 m. Lisäksi vanhat kylpyhuonekalusteet: poreamme hanalla, suihku, lavuaari, peili ja wc-pönttö kiinnitetään takaisin vanhoille paikoilleen. Myös vaatekoukkuja yhdelle seinälle.

-Viereinen sauna: Saunan lattian laatoituksen tekeminen, asianmukainen vesi-eristys, joka jatkuu seinään noin 30 cm korkeudelle. Lattiapinta-alat yhtenäiset kylpyhuoneen kanssa eli niille yhtenäinen vesieristys (vtt sertificaatti). Saunan lattian mitat suunnilleen: korkeus 2,2 m, pituus 1,8 m, leveys 2,2 m. Saunassa kiinnitetään kiuas paikoilleen ja muutama irroitettu kivi-laatta kiuasseinästä. Kiinnitetään myös muutama alin rivi saunan seinäpaneleita. Jos saunan lauteet joudutaan irrottamaan lattian laatoituksen ajaksi, kiinnitetään ne takaisin paikalleen.

Toivoisimme tarjousta avaimet käteen -tyylisesti, kaikki tarvikkeet urakoitsijalta. Lattialaatat jotain perus 10 x 10 laattaa (harmaa) ja seinille kylpyhuoneeseen esimerkiksi jotain perusvalkoista isompaa laattaa, esim. 20 x 20. Toivoisimme myös tarjouksen, jossa laatat toimitamme itse.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua