Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

kylpyhuoneen vesieristys ja laatoitus, harjakattoinen tila

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

5 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

02.07.2018

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

hei!

kyseessä on vanha puinen pienkerrostalo, jonka yläkerrassa asumme. talo on rakennettu jo 1800-luvun lopulla, mutta nykyisessä kuosissaan se on ollut vuodesta 1983, kun siitä tehtiin 6 asunnon kiinteistö. kylppärissä ei ole vesieristettä nyt. sellainen sinne laitetaan tietysti.

kylpyhuoneemme katto laskeutuu ylhäältä 80 cm korkeuteen. tilan mitat ovat about 225 x 215 cm.

suihkutila rakennetaan nykyisen kylpyammeen tilalle. kylpyamme poistetaan. tilasta tulee n. 80 x 120 cm. sinne kuljetaan lasiseinän kautta, joka on todnäk. yksiovinen. toisesta, matalammasta päästä se kiinnitetään uuteen väliseinään, joka pitää tilaan rakentaa. väliseinästä tulee n. 80 cm leveä ja 180 cm korkea, ja sekin kiinnittyy vinoon kattoon. lasiseinän toiseen päähän, lähelle uutta väliseinää, jää nykyinen viemäri paikoilleen. tilassa on vanha lattialämmitys, joka on lämminvesikiertojärjestelmä. se säilytetään, ja sen takia emme halua siirtää viemärin paikkaa.

lasiseinän toinen puoli on ehkä 200 cm korkea, toinen puoli ehkä 160 cm korkea. seinän alapuolelle voi rakentaa pienen kynnyksen / kehyksen, joka pitäisi veden ehkä paremmin suihkutilassa. sen pitää loppua ennen viemäriä. lasiseinä viemärin päällä pitää olla varmasti ainakin 10 cm viemärin yläpuolella.

wc-pönttö ja allaskaapit säilyvät nykyisillä paikoillaan. allaskaapit uusitaan. niiden päällä on ikkuna huoneistoomme. se säilyy tietysti.

ohessa on kuvia, josta saa alustavan ymmärryksen esim. laatoituksesta. jos hyvä veden juoksu onnistuu 20x20 shakkilattialaatoilla, niin hyvä. seiniin tulee tiililadonta. seinään, jossa suihku on, tulee jotain tyylikästä mustaa laattaa.

kiitos, kiva kuulla tarjouksianne,

aksu


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua