Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneen vesieristyksien teko sekä lattian ja seinien mikrosementti-pinnan teko

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

28 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

02.05.2018

 Siivous

-

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Hei!

Olemme remontoimassa tulevan kotimme kylpyhuonetta (jossa myös wc & allaskaappi) Espoossa. Haluaisin tarjouksen siten, että kauttanne tulisi
1) materiaalit
2) vedeneristykset
3) mikrosementin laittamisen.

Tekisimme itse mielellämme myös joitakin helpompia osuuksia, mikäli mahdollista. Ammattilaista haluaisimme käyttää haasteellisissa työvaiheissa, jotta lopputuloksesta tulisi mahdollisimman siisti ja kestävä.

Kylpyhyone rakennetaan vanhan wc:n ja vaatehuoneen yhdistelmästä, ja tällä hetkellä vanha wc on purettuna ja väliseinä sekä muita seiniä poistettuna. Putket tullaan vetämään pintavetoina, mutta se on mahdollista vielä tehdä vasta mikrosementin tekemisen jälkeen. Tällä hetkellä tilassa on vain putkien lähdöt lattiasta.

Huoneen mitat ovat 320cm(pituus) x 132cm(leveys) x 250cm(korkeus).
Kaikki kalusteet sijoitetaan samalla seinälle. Suihku tulee pitkän ja kapean huoneen perälle, ja suihkun & allaskaapin väliin tulisi puolikas seinä päällystettäväksi mikrosementillä, jonka mitat suunnilleen 80cm(leveys) x 10cm (arvio paksuudesta) x 140cm (arvio korkeudesta). Seinästä jatkuu samanlevyinen matalahko kynnys koko huoneen leveydeltä (tarkoituksena rajata suihkuala muusta kylppäristä ja pitää vesi suihkuosan sisällä), ja kylpyhuoneen suihkutilan kallistukset tehdään tuolle alalle (n. 80cm x 132 cm). Huoneessa ei ole ikkunaa, ja oveksi on kaavailtu 9x21cm kokoista ovea.

Odotan innolla tarjouksianne! Työn aikataulu on joustava, mutta haluaisimme muuttaa kesäkuussa, joten ideaalitilanteessa remontti alkaisi esimerkiksi toukokuussa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua