Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneen vedeneristys

Hinta 14584,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

99 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1967

 Remontin toteutus

21.08.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Vesieristystyöt
Kylpyhuoneen purkutyöt
Laatoitus

Kuvaus

Pyydän tarjousta kylpyhuoneen, saunan ja WC:n laattojen purkamisesta, uusien seinälevyjen asennuksesta, ja lattian sekä seinien vedeneristystyöstä. Kohde on 1960-luvun lopun rivitalo joka sijaitsee Helsingin Tapaninkylässä, märkätilat on remontoitu vuonna 1984.

Sauna 3 m², kylpyhuone 5 m² ja WC 1,3 m². Vedeneristys asennetaan saunan lattiaan ja seinälle ylösnosto 10 cm, kylpyhuoneessa lattiaan sekä seiniin ylös asti (huonekorkeus n. 2,3 m), ja WC-tilassa lattiaan sekä seiniin korkeudelle 1,2 m asti, jonka päälle tulee laatoitus.

Vedeneristeenä käytetään siveltävää VTT:n tarkastamaa ja hyväksymää vedeneristettä. Yhteensä vedeneristyspintaa on lattiassa 9,5 m² ja seinissä 21 m².

Työhön kuuluu myös asennuspintojen valmistelu ja tasoitus vedeneristämistä varten. Seinissä olevat laatat sekä alkuperäiset lastulevyt puretaan ja tilalle asennetaan märkätilalevy (esim. Glasroc). Lattialaatat puretaan, lattian kaadot tarkistetaan ja lattia tasoitetaan tarvittavilta osin. Lisäksi neljä lattiakaivoa pitää vaihtaa uusiin kaivoihin, vaatinee jonkin verran lattian avaamista.

Erittelethän tarjoukseen purkutyön, tasoitustyön, vedeneristystyön, lattiakaivojen asennustyön ja seinälevymateriaalin sekä vedeneristysmateriaalin kustannukset erikseen.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua