Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneen, saunan, kodinhoitohuoneen & pikkuvessan remontit + muuta pientä

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

15 m2

 Sijainti

Kuopio

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

07.01.2019

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti
Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Tarkoituksena remontoida kokonaan 2001 rakennetun 106 neliöisen omakotitalon kylpyhuone, sauna, kodinhoitohuone ja pikkuvessa. Neliöitä yhteensä karkeasti arvioituina 15-20. Mielellään suunnittelupalvelun tulisi kuulua hintaan, sillä mahdollista on, että vesipisteiden paikkoja joudutaan vaihtamaan. Nykyinen lattialämmitys on käyttövedessä, joten tämä tulisi ilmeisesti myös vaihtaa nykyisiä säädöksiä vastaavaksi. Tahtoisimme karkeaa arviota paljonko remontit voisivat kokonaisuudessa maksaa. Plussaa on, jos esim. kylpytilojen ym. suunnittelun ja tämän jälkeen tarkemman hinta-arvion saa niin, ettei se sido vielä mihinkään (jos budjetti muuttuu huomattavasti).

Ensimmäiset yhteydenotot sähköpostitse, kiitos!

Pienempiä lisähommia, jos budjettia riittää:
-Sisäovien ja ulko-ovien vaihto (+karmit ja kynnykset): sisäväliovet (7kpl) ja ulko-ovet (2kpl). Oviksi kelpaa ihan perus puristeovet (esim. kaksi- tai kolmepeiliset), yksi olisi pikkueteisen väliovi, jossa osa ovesta lasia.
-Pikkueteisen (2m2) uudelleen laatoitus, kaapiston purkaminen ja eteispenkin/-kalusteen tms. kaapiston tilalle rakentaminen.
-Pikkueteisen ja eteisen seinistä saisi myös poistaa/peittää nykyisen lasikuitutapetin jollakin nykyaikaisemmalla vaihtoehdolla.
-Vaatekaappien ovien vaihto (2x 2-ovista kaappia ja 1x5-ovinen kaappi ja 1x3-ovinen kaappi). Rungot (kiinteät) voivat jäädä, jos niin on edullisempi


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua