Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneen remontti

Hinta 3930,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

30 m2

 Sijainti

Järvenpää

 Rakennuksen ikä

1972

 Remontin toteutus

15.02.2024

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneen täysremontti
Asbestipurkutyöt
Laatoitus

Kuvaus

Kylpyhuone on suorakaiteen muotoinen, 150*210 cm eli 3,15 m2. Laatoitettavien seinien ala on 19 m2. Kaksi seinistä on betoniseiniä ja kaksi siporex lankku seiniä. Seinien puoliväliin ollut laatoitus on purettu asbestipurkuna ja seinien yläosa on myös hiottu. Lattian muovimatto on poistettu asbestipurkuna ja vanha lattiakaivo on uusittu. Lattiaan asennetaan lattialämmitys, sen asentaminen ei kuulu urakkaan. Urakkaan kuuluu: Lattiakaatojen tekeminen tasoitteella. Seinien Praimeri käsittely ja yli tasoitus. Betoniseinä joka on 210* 255 cm poikkeaa pystysuorasta enimmillään noin 40 mm, valtaosin huomattavasti vähemmän. Urakkaan kuuluu myös seinien ja lattian laatoitustyö, saumaus ja sikonien vetäminen.Seinälaatat kokoa 25*40 cm, ja lattialaatat 10* 10 cm. Laatat hankkii tilaaja.
Vedeneristyksestä pyydän erillisen hinnan, koska sen maksaa taloyhtiö.Siihen kuuluu praimerin levitys, ja vesieristeen tekeminen. Vesieristys tehdääm seinissä Ardexin yksikomponentti aineilla ja lattiassa kaksikomponentti aineilla. Työn suorittajalla täytyy olla sertifikaatti työhön. Urakkatarjouksen antaminen: Urakka voidaan tehdä työurakkana, jolloin tilaaja hankkii käytettävät materiaalit. Tätä puoltaa se että oikastavan seinän ja lattian osalta materiaalimenekkiä on vaikea ennakoida tarkasti. Urakkatarjouksessa tulee ilmetä mitä tasoitteita/ tarvikkeita urakoitsija käyttää missäkin työssä.
Urakasta voi antaa myös kokonaishinnan aineineen, lukuunottamatta laattoja jotka hankkii tilaaja. Vedeneristustyöstä tulee antaa kokonaishinta aineineen, koska sen maksaa taloyhtiö. Käynti työpaikalla on mahdollinen/ suotava. Myös kuvia voin lähettää sähköpostiin.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua