Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneen putkityöt

Hinta 545,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

2 m2

 Sijainti

Jyväskylä

 Rakennuksen ikä

1966

 Remontin toteutus

24.02.2023

 Siivous

-

 Kategoria

Käyttövesiputkien uusiminen

Kuvaus

Kylpyhuoneremontti on valmis, mutta käyttövesiputket puuttuu. Aikaisemmat käyttövesiputket on katkaistu kylpyhuoneen katossa, josta voi tehdä jatkot. Putkiin esteetön pääsy koska alaslaskukattoa ei vielä ole tehty. Käyttövesiputket on uusittu aikaisemmin vuonna 2007, joten putket joista jatkot tehdään ei ole alkuperäiset vaan jo aiemmin uusitut. Huoneistokohtaiset sulut löytyy oven ulkopuolelta luukun takaa, josta vedet on helppo katkaista.

Putket pitäisi vetää suihkulle, pesualtaalle, pyykinpesukoneelle ja WC-pöntölle. Lisäksi kylpyhuoneen seinän toiselle puolella on keittiö, jonka allaskaappiin pitäisi vetää putket. Seinän paksuus 9cm jonka läpi aiemmatkin putket meni. Allaskaappi suoraan toisella puolella joten veto on lyhyt.

Viemärityöt on jo tehty joten kyseessä pelkästään käyttövesiputkien veto. Vesikalusteet on valmiina joten niitä ei tarvitse asentaa (poislukien suihku jota ei ole vielä asennettu).

Lisäksi toisessa asunnossa n. 200m päässä (Ahdinkadulla) pitäisi jatkaa n. 0.5m putkia uudelle allaskaapille. Putkiin helppo pääsy joista jatkot tulisi tehdä.

Liitteenä olevissa kuvissa laatoitus vielä kesken, mutta on siis jo nyt valmis mutta uudempia kuvia ei ole. Kuvat 1 - 2 on kylpyhuoneesta johon putket pitäisi asentaa.
Kuvassa 3 näkyy aikaisemmat katkaistut käyttövesiputket kylpyhuoneen katossa joista jatkot tulisi tehdä tehdä.
Kuvassa 4 näkyy aikaisemmat käyttövesiputket keittiön puolella jotka nyt jo poistettu, mutta pitäisi vetää uudestaan. Veto lyhyt, koska kylpyhuone suoraan seinän toisella puolella.

Kuva 5 toisesta asunnosta lähellä (n.200m) joissa näkyy putket ja joista pitäisi tehdä jatkot (n. 0.5m) allaskaapin sisälle vesihanalle.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua