Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuoneen js wc:n täysremontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

6 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

69

 Remontin toteutus

24.03.2021

 Siivous

-

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Asunnossa on kylpyhuone 2. kerroksessa (lattiapinta-ala noin neljä neliömetriä) sekä pieni vessa 1. kerroksessa (lattia pinta-ala noin puolitoista neliömetriä).

Kylpyhuone remontoidaan täysin eli vanhat rakenteet ja kalusteet puretaan ja uudet asennetaan tilalle. Kylpyhuone on remontoitu viimeksi 70-luvulla. Lisäksi kylpyhuonetta laajennettaisiin noin kaksi neliömetriä siirtämällä päätyseinää noin metri taaksepäin (ks. pohjapiirros). Lisäksi kylpyhuoneesta menee nykyisin pieni ovi ullakon säilytystilaan, joka korvattaisiin väliseinällä). Kylpyhuoneessa on osittain vinokatto. Kylpyhuoneen wc-pönttö tulisi luultavasti kutakuinkin samaan paikkaan, mutta suihku ja lavuaari siirtyvät eri paikoille. Kylpyhuoneeseen on tarkoitus laittaa betoninen pesuallastaso sekä suihkunurkka tai -seinä. Lisäksi tilaan tarvitaan pesukoneliitäntä. Seinä ja lattiamateriaaleiksi tulee keraamiset laatat, joita ei ole vielä tarkemmin valittuna. Lisäksi katto paneloidaan tarvittaessa. Muita asennettavia kalusteita ovat valaistus ja pystynaulakot. Tilaan tulee yksi lattiakaivo ja mahdollisuuksien mukaan bidee-käsisuihku sekä sähköllä toimiva lattialämmitys. Asunnossa uusitaan samanaikaisesti myös käyttövesi- ja viemäriputket.

Kylpyhuoneremontti
- Lattiakaivojen määrä: 1
- Vesipisteitä täytyy siirtää
- Pesuallashana uusitaan
- Suihkuhana uusitaan
- Käsienpesuallas uusitaan
- Allaskaappi uusitaan
- Wc-pönttö uusitaan
- Suihkukaappi uusitaan

Lisäksi remontoidaan asunnossa oleva pieni, noin puolentoista neliömetrin kokoinen wc. Vessassa uusitaan lavuaari, pönttö ja peilikaappi, jotka tulevat entisille paikoille. Mahdollisuuksien mukaan vessaan tulee myös bidee-käsisuihku, lattian vesieristys sekä lattiakaivo. Seiniin tulisi mahdollisesti mikrosementti. Vessassa tulee avata pintarakenteita ja selvittää lattialistan kohdalla oleva pienehkö lahovauria sekä korjata rakenteet tarpeellisilta osin.

Otetaan vastaan tarjouksia kylpyhuone ja wc-remontista sekä ilman putkiemonttia että sen kanssa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua