Kylpyhuoneen ja saunan remontointi, kodinhoitohuoneen ja wc:n remontointi

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Pinta-ala 21 m2
Remontti toteutettiin 25.08.2021
Kategoria Kylpyhuoneremontti, Märkätila
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Ensisijaisena tavoitteena on remontoida kylpyhuone (5,4m2) ja sauna (6,0m2). Samassa yhteydessä sijaitseva khh + wc haluttaisiin myös uudistaa, mutta työt voidaan tarvittaessa pilkkoa kahdeksi eri kokonaisuudeksi, mikäli se nähdään järkeväksi.

Kohde on vuonna 2008 valmistunut omakotitalo Pälkäneellä. Talon rakentaja on aikanaan tehnyt vähemmän pitkänäköisiä ratkaisuja mm. lattialaatoituksen suhteen. Nykyinen pesuhuoneen lattia on laatoitettu huolimattomasti ja laatalla, joka suorastaan imee kalkkitahroja itseensä. Lattian kaadot ovat surkeat. Saunan lattiaa ei ole laatoitettu lainkaan, vaan se on pelkällä vesieristeellä. Lisäksi pesuhuoneesta ja saunasta puuttuu kokonaan nykypäiväiset polyuretaanieristykset. Saunan lauteet olen joskus rakentanut itse, koska niitä ei ollut lainkaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tilat halutaan remontoida ja uudistaa lattiasta kattoon.

Kodinhoitohuoneesta haluttaisiin uusia lattialaatoitus sekä poistaa seinistä puolipanelointi + lasikuitutapetointi ja korvata ne jollakin nykypäiväisellä pintaratkaisulla, esim. tasoitus + maalaus. Kalusteiden uusiminen ei ole välttämätöntä. WC:ssä uusittaisiin lattialaatoitus ja korvattaisiin seinien lasikuitutapetointi laatoituksella. WC:n kaikki kalusteet (allas, allaskaappi, istuin) uusittaisiin.

Ennemmin kuin täydellistä laskelmaa kustannuksista odotan yhteydenottoja sellaisilta työstä kiinnostuneilta, joiden kanssa olisi mahdollista yhdessä suunnitella ja ideoida miten tilat kannattaa uudistaa. Kaipaan siis pelkän remontoinnin lisäksi myös suunnittelua. Nykypäivän trendin mukaisesti esim. saunan lasiseinä kiinnostaa. Toki jonkinlainen hinta-arvio tämän laajuisesta työstä olisi hyvä saada, mutta ymmärrän, että loppusumma tarkentuu vasta siinä vaiheessa, kun tiedetään mitä lopulta ollaan tekemässä.


Miten Urakkamaailma toimii


Katso remonttien hintoja alueella Palkane


Huoneistoremontti

Tarvitsetko apua?

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa