Kylpyhuoneen allas- ja peilikaapin asennus sekä keittiövalaisimen pistorasian korjaus/vaihto

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Pinta-ala 5 m2
Rakennuksen ikä 2000
Remontti toteutettiin 30.01.2023
Kategoria Allaskaapin asennus Peilikaapin asennus Pistorasian asennus
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Toiveena olisi vaihtaa kylpyhuoneeseemme sekä allas- että peilikaappi ja näiden lisäksi vaihtaa keittiöstämme hajonnut valaisimen pistorasia.

Uuden allaskaapin (https://www.ikea.com/fi/fi/p/enhet-tvaellen-allaskaluste-2-laatikkoa-betonikuvio-valkoinen-pilkan-hana-s89336419/#content), pesualtaan (https://www.ikea.com/fi/fi/p/tvaellen-pesuallas-1-allas-50450825/) sekä vesilukon (https://www.ikea.com/fi/fi/p/raennilen-1-pesualtaan-vesilukko-40422404/) olemme jo ostaneet Ikeasta. Toivoisimme näiden asennusta edellisten tilalle. Vanha hana olisi kuitenkin tarkoitus säilyttää.

Uuden peilikaapin olemme niinikään hankkineet jo Bauhauksesta (https://www.bauhaus.fi/peilikaappi-polaria-pk550.html#). Toivoisimme tämän asentamista edeltävän tilalle. Toiveena olisi myös, että vanha peilikaapin pistorasiallinen valaisin kiinnitettäisiin aikaisempaan tapaan uuden peilikaapin yläpuolelle.

Kolmantena asiana toivoisimme keittiöstä hajonneen valaisimen/pistorasian vaihtoa. Tämän suhteen emme ole vielä ostaneet materiaaleja. Jos mahdollista, voisi hajonneen pistorasian vain korjata niin, että itse valaisinta ei tarvisi vaihtaa? Mikäli tämä ei onnistu, voi myös koko valaisimen vaihtaa uuteen mutta mielellään samankaltaiseen valaisimeen, jossa on pistorasia mukana.


Miten Urakkamaailma toimii