Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuone-, wc-, keittiö- ja lattiaremontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

40 m2

 Sijainti

Vaasa

 Rakennuksen ikä

82

 Remontin toteutus

31.12.2018

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti
Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Olemme aloittamassa remonttia Vaasan keskustassa sijaitsevaan 1935 valmistuneeseen kerrostaloasuntoon. Remonttia varten tarvitsemme asbestikartoituksen ja -purkutyöt. Ne voidaan teettää myös eri firmalla, mutta toki voimme ottaa kaikki työt myös samalta tekijältä.
Haluamme uusia osan asunnon lattiasta. Tämä osuus sisältää vanhan lattiamaton purkamisen eteisestä, keittiöstä, pieneltä käytävän pätkältä sekä kodinhoitohuoneesta. Eteiseen on tarkoitus laittaa laattalattia ja muihin huoneisiin parketti lattiamaton tilalle. Suurentaisimme myös osaa oviaukoista ja esim. eteisen ja olohuoneen välisen väliseinän toivoisimme purettavan kokonaan pois.
WC:hen ja kylpyhuoneeseen uusitaan kaikki pinnat ja kalusteet. WC:ssä vanhan laatoituksen purku, uudet laatat tai mikrosementti, uusi pönttö ja lavuaari sekä lavuaarin alle kaappi. Kylpyhuoneeseen samoin vanhan laatoituksen purku, lattialämmitys, uusi laatoitus tai mikrosementti, kylpyamme ja suihku. Kylpyhuoneesta puretaan lavuaari kokonaan pois.
Keittiössä puretaan vanhat kaapit kokonaan pois ja tilalle asennetaan uusi keittiö. Kodinhoitohuoneessa on märkätila joka pinnoitetaan uudelleen, vanhat pinnat puretaan alta pois. Muusta osasta uusitaan vain lattia.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua