Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuone-, sauna- ja wc-remontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Ylöjärvi

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

26.05.2018

 Siivous

-

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Tarjouspyyntö
Hei.
Olemme teettämässä tiukan budjetin wc-, kylpyhuone- ja käyttövesiremonttia vuonna 1979 valmistuneeseen yksikerroksiseen omakotitaloon Siivikkalassa. Toivoisimme suuntaa antavaa tarjouspyyntöä, jonka tarkempi hinta määriteltäisiin myöhemmin kohteen nähtyänne. Tarjoukseen ei tarvitse vielä sisällyttää materiaalikustannuksia (laatat, kalusteet, hanat, wc-pönttö, kiuas), pyydämme niistä tarjouksen erikseen.
Putkiasennuksen toteutus olisi toivomuksissa tehdä pinta-asennuksena (myös pexiä materiaalina voidaan miettiä). Kylpyhuoneessa on yksi lattiakaivo. Saunan puolella ei ole vesiliitäntöjä, eikä lattiakaivoa. Lattiakaivoa ei ole myöskään vessassa, eikä niille ole jatkossakaan tarvetta. Suunnitelmissa on piikata kylpyhuoneen lattiaan paikka wc-pöntölle. Wc-pöntön paikaksi olemme suunnitelleet tällä hetkellä olemassa olevaa pesukoneliitännän kohtaa, joka on pesuhuoneen ja saunan väliseinän kohdalla kulmassa. Veto otettaisiin erillisen vessan wc-pöntön kanssa samaan linjaan. Pesukoneliitännät puolestaan voisivat olla kylpyhuoneen tämän hetkisen käsienpesualtaan paikalla (vaihtaen siis keskenään paikkaa). Suihkun paikka pysyisi edelleen samana, eikä tarvetta esimerkiksi väliseinien siirrolle ole. Ajatuksissamme on myös puolilasiseinä saunan ja kylpyhuoneen väliin. Suunniteltu lasiseinä vaatii sähköjen ja vesipisteiden siirron. Ainoa väliseinämuutos on lasinen väliseinä, joka asennettaisiin saunan lasioven jatkoksi. Tulevan lasiseinän kohdalla kylpyhuoneen seinässä on jo mainittu pesukoneliitäntä, joka todennäköisesti siirtyisi/poistuisi. Samassa kohdassa on myös pesuhuoneen ainoa pistorasia. Lisäksi pesuhuoneen lattiaan (ja mahdollisesti myös vessan lattiaan) tulisi kokonaisuudessaan asentaa sähkökäyttöinen lattialämmitys. Saunan lattian puolelle tämän lämmityksen ei tarvitse ulottua. Saunan puolelle tehtävä työ on uusien laattojen asennus ja spottivalojen asennus tai ainakin varaus niille. Saunaan tehdään laatoitus jatkumona kylpyhuoneen puolelta ja kattoon asennetaan spottivalot.
Meidän on tarkoitus hoitaa itse kaikkien vanhojen laattojen purku ja uusien cyproc-seinien teko. Hoidamme itse myös paneloinnin, listoituksen sekä saunan uudet lauteet. Hoidamme myös rakennusjätteet urakan jäljiltä pois.
Yleisellä tasolla tiivistetysti kaikki alla mainitut tilat sisältävät vaadittavat putkityöt, kosteuseristyksen ja tarvittaessa kosteusmittaukset ja kuivatuksen.
SAUNA
• Lattialaatoituksen uusinta jatkumona samalla laatalla pesuhuoneen puolelta sisältäen kosteuseristyksen.
• Spottivalot asennettuna saunan kattoon tai ainakin varaus.

PESUHUONE
• Lattia- ja seinälaatoituksen uusinta sisältäen kosteuseristyksen.
• Wc-pöntön paikan piikkaus lattiaan ja siitä veto vessan wc- pöntön kanssa samaan linjaan. Wc-pöntön yhteyteen tulee uusi vesipiste.
• Vanha pesukoneliitäntä ja poistoputki siirtyvät eri kohtaan.
• Sähkökäyttöisen lattialämmityksen laittaminen koko pesuhuoneen lattian alalle.
• Saunan lasioven ja lasiseinäin asennus.

ERILLINEN VESSA
• Uudet käyttövesiputket .

PINTA-ALAT
Sauna; Pelkät lattialaatat 2,72 m^2
Kylpyhuone; Lattialaatat 6,13 m^2. Seinälaatat h=2500 mm -> 29,00 m^2. (Tästä osuudesta ei ole vähennetty ikkunan tai lasiseinän osuutta)
Erillinen Wc; 1,98 m^2

Katso myös oheinen liite.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua