Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuone- ja saunaremontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

6 m2

 Sijainti

Jyväskylä

 Rakennuksen ikä

1989

 Remontin toteutus

14.05.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Laatoitus
Kylpyhuoneen täysremontti
Saunan täysremontti

Kuvaus

Kyseessä on 1989 valmistunut rivitalokaksio, jossa muovimaton päälle aikoinaan asennettu laatta. Tarkoituksena olisi päivittää nykysäädöksien mukaiseksi kylpyhuoneeksi. Samalla luonnollisesti saunan puoli on syytä päivittää. Kylpyhuoneessa on n. 5 vuotta sitten korvattu käyttövesilämmitteinen lattialämmitys seinäpattereiksi. Kylpyhuoneessa on ns. pyyhekuivain ja saunassa perinteinen patteri. Mielessä on lisätä myös varulta mukavuuskäyttöä ajatellen sähköinen lattialämmitys kylpyhuoneen puolelle.

Vesiputket on pintavetoina, joten putket syytä vaihtaa myös ulkonäkösyistä esim. kromiseen.

Mitoiksi arvioitu 2x3m kylpyhuoneen osalta ja sauna n. 2x2m. Huonekorkeus enintään 2,4m. Seinäpintoja rikkoo ovet kylpyhuoneeseen sekä saunaan.

Molemmat lattiakaivot ovat muovisia. En tiedä tuleeko vaihtaa. Taloyhtiötä varten vedeneristyksestä kait tarttee oman erittelyn.

Kylpyhuoneremontti
- Vesipisteitä ei tarvitse siirtää
- mukavuuslattialämmitys
- Vedeneristys
- laatoitus
- pinta-asennettujen vesiputkien reititys yläkautta. Kylpyhuoneesta vesiputket menee myös seinän toiselle puolelle keittiöön.
- ruoteiden teko kattopanelointia ajatellen. Paneelien asennuksen ja hankinnan hoitaa tilaaja.


Saunassa uusitaan:
- lattialaatoitus ja vedeneristys
- seinäpaneloinnin alapuoliset materiaalit tarvittaessa. Paneelien hankinnan ja asennuksen hoitaa tilaaja. Lauteet hoitaa tilaaja.

Voit toimittaa ns. avaimet käteen tarjouksen tai eritellä jäljelle jäävän työn pintamateriaalin purkamisen jälkeen valmiiseen pintaan. Koitan pikkaisen säästellä saunan paneloinnin sekä kylpyhuoneen katon panelointikustannuksissa.

Voit tarjota myös materiaaleja, mutta toivon tässäkin yhteydessä erittelyä hintaan. Kyseessä on vuokrakäytössä oleva huoneisto, joten materiaalit tulisi olla jokseenkin ajattomia, eli sisustuslehtien vinkkien myötä beigee tai muuta vaaleaa. Ei siis harmaata neliölaattaa ja 20x30 valkoista seinälaattaa.

Päivitän tarkat mitat kun nämä tiedot saan.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua