Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kylpyhuone ja saunaremontti

 

 Rakennuksen tyyppi

Rivitalo

 Pinta-ala

10 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1980

 Remontin toteutus

26.01.2018

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Kylpyhuone ja saunaremontti, saunan paikkaa muutetaan (liitteenä piirustus), samoin vesi- ja viemäröinnit muuttuvat. Muutokset ovat taloyhtiössä mahdollisia (naapuriasunto tehty samalla tavalla).

Kylpyhuoneessa tehdään mm.:
Kalusteiden purku, Alakaton purku, Lattian ja seinien pintamateriaalin purku, Välioven purku karmeineen (myös yläikkuna), Betonipintojen hionta, Lattiakaivon korokerenkaan aukipiikkaus ja vaihto, Seinien tasoitus/levytys, Sähköisen lattialämmityksen asennus, Lattian kaatovalujen teko, Lattian ja seinien vesieristystyö (yhtiö osallistuu 600€), Lattian ja seinien laatoitus- ja saumaustyö , Alakaton rungon rakennus ja panelointi, Välioven asennus karmeineen, Listoitustyöt, Kalusteiden asennus. Wc, suihku, pesutornin paikka, allas vaihtaa kaikki paikkoja.
Sauna (esimerkkikuva millaista saunaa haen liitteenä) mm.:
Lauteiden irrotus, Seinien ja katon paneloinnin purku, Saunan lattian pintamateriaalin purku, Saunan oven purku karmeineen, Lattian betonipinnan hionta, Lattian kaatovalun teko, Lattian vedeneristystyö min., Lattian laatoitus- ja saumaustyö, Eristeiden teko, Alumiinipaperin ja ilmankiertorimoituksen asennus, Laudetukien asennus, Saunan seinien ja katon panelointi, Lauteiden asennus, Saunan oven asennus (lasivovi mielellän) karmeineen, Listoitustyöt

Täysremonttiin siis menee. Tarjouksessa tulisi olla sähkö- ja putkityöt.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua