Konesaumakatteen uusiminen pienkerrotaloon, Oulu

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen ikä 1937
Kategoria Peltikattoremontti Peltikattoremontti
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Konesaumakate, Oulu:

Kyseessä on pienkerrotalo. jossa on konesaumakatto. Katteessa on havaittu erilaisia vikoja ja puutteita, joten se pitäisi nyt uusia. Samalla yhdessä yläkerran asunnossa on eristys ruoteita vasten, jolloinka katto ei ole päässyt tuuleentumaan oikealla tavalla. Villat ja ruoteet pysyvät näin märkinä ja sen seurauksena ruoteet ovat tummuneet/hometuneet ja menneet pilalle. Eli vanha rivipeltikate tulisi purkaa pois ja paikon huonoksi menneet aluslaudat tulisi purkaa pois. Erityisesti väärin tehdyn yläpohjan eristyksen kohdalta aluslaidoitus ja villoitus on purettava ja laitettava tilalle terveet materiaalit.
Uutena katetyyppinä voi olla entisenlainen konesauma- tai vaihtoehtoisesti lukkosaumakate ja alle sopiva aluskate. Katon ala on noin 220 m2. Väritykseltään katon tulisi olla tumman punainen. Harjan pituus on noin 22 m. Katolla on 2 kpl piippuja, jotka täytyy uudelleen pellittää ja hatuttaa samalla. Päätypeltiä menee noin 34 m. Katolla on myös 5 kpl lvi-läpivientejä. Seinälle nostopeltiä noin 10 m. Katolla ilmeisesti myös paloluukku. Päätylaudat ja otsalaudat tulisi uusia ja ollä väritykseltään valkoiset.
Urakassa olisi hyvä olla mukana myös vesikourut jos tarjous koskee lukkosaumakatetta. Tällöin kourua tarvitaisiin n. 45 m sekä uusia syöksysarjoja 8 kpl. Konesaumakatteen kohdalla vanhat syöksyt säilytettäisiin. Katolla on kattosilta n. 12 m, joka myös uusitaan samalla.
Tarjoukset halutaan avaimet käteen periaatteella. Katto tulee oikaista ja uusia ruoteet tarpeellisin osin. Tarjouksen tulee sisältää purkujätteen poiskuljetuksen. Urakka tulisi suorittaa mielellään talven/kevään 2013 aikana.
Jos paikalla haluaa käydä tutustumassa voi soittaa Petri Korhoselle p. 044 270 5838 ja sopia hänen kanssaan käynnistä. Ohessa muutama kuva kohteesta ja selvitystä löytyneistä puutteista, minkä vuoksi katto tulee uusia.

Kategoria: Kattotyöt Alue: Oulu


Miten Urakkamaailma toimii


Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa