Kolmion pienet sähkötyöt Espoossa

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Remontti toteutettiin 27.01.2020
Kategoria Sähkötyöt
Materiaalit Ei
Siivous Ei

Lyhyesti:
Katossa kolmeen valaisinkohtaan pitäisi asentaa sähköjohtojen peitoksi suojalevy, jossa koukku ja pistokepaikka valaisimelle. Lisäksi pihalla olevan valonauhan korjaus/vaihto/poisto sekä pistorasioiden mahdollinen vaihto vikavirtasuojatuiksi, jos lain mukaan pitäisi olla vikavirtasuojattuja. Nyt eivät ole. Toivotaan, että työ valmistuisi marraskuun aikana.

Pidenpi selostus:
Eteisen katossa on siisti suojalevy, jossa koukku ja pistokepaikka. Katossa on kolme muuta valaisinpaikkaa, joihin täytyisi asentaa suojalevy, jossa koukku ja pistokepaikka. Yhdestä puuttuu suojalevy, mutta koukku ja pistokepaikka on. Yhdessä on nyt sokeripala ja siihen tilalle pitäisi saada suojalevy + koukku + pistokepaikka. Ja yhdessä on pelkät johdot eli siihen suojalevy + koukku + pistokepaikka.

Lisäksi pihalla on terassilaudoituksen alareunassa valonauha, joka ei tällä hetkellä pala kuin osin. Nykyisen valonauhan valo aika mitätön eli joko valonauha kokonaan pois tai sitten tilalle uusi valonauha, jos nykyistä ei pysty korjaamaan.

Terassin ulkopistorasiat pitäisi tarkistaa/vaihtaa, jos täytyy olla lain mukaan vikavirtasuojattuja.


Miten Urakkamaailma toimii