Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kolmion pienet sähkötyöt Espoossa

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

27.01.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Sähkötyöt

Kuvaus

Lyhyesti:
Katossa kolmeen valaisinkohtaan pitäisi asentaa sähköjohtojen peitoksi suojalevy, jossa koukku ja pistokepaikka valaisimelle. Lisäksi pihalla olevan valonauhan korjaus/vaihto/poisto sekä pistorasioiden mahdollinen vaihto vikavirtasuojatuiksi, jos lain mukaan pitäisi olla vikavirtasuojattuja. Nyt eivät ole. Toivotaan, että työ valmistuisi marraskuun aikana.

Pidenpi selostus:
Eteisen katossa on siisti suojalevy, jossa koukku ja pistokepaikka. Katossa on kolme muuta valaisinpaikkaa, joihin täytyisi asentaa suojalevy, jossa koukku ja pistokepaikka. Yhdestä puuttuu suojalevy, mutta koukku ja pistokepaikka on. Yhdessä on nyt sokeripala ja siihen tilalle pitäisi saada suojalevy + koukku + pistokepaikka. Ja yhdessä on pelkät johdot eli siihen suojalevy + koukku + pistokepaikka.

Lisäksi pihalla on terassilaudoituksen alareunassa valonauha, joka ei tällä hetkellä pala kuin osin. Nykyisen valonauhan valo aika mitätön eli joko valonauha kokonaan pois tai sitten tilalle uusi valonauha, jos nykyistä ei pysty korjaamaan.

Terassin ulkopistorasiat pitäisi tarkistaa/vaihtaa, jos täytyy olla lain mukaan vikavirtasuojattuja.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua