Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Koko huoneiston remontti

Hinta 17027,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

59 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1939

 Remontin toteutus

25.03.2022

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

58,8m2 kaksion täysi remontti.
Seinien ja katon tasoitus ja maalaus. Katon alaslasku eteisessä ja keittiössä, jotta saadaan led-valaistus.
Vanhan lankkulattian hionta ja maalaus. Lattiassa muutama paikattava kohta. Lisäksi keittiössä korkkimatto, mutta alla lankkulattia. Korkkimaton poisto.
Vanhojen lattialistojen vaihto ja olemassa olevien pistorasioiden upotus seinään. Muuten sähköjä uusitaan tarpeen mukaan. Kaikki sähkökalusteet uusitaan.
Keittiön kaappien runkojen seinään kiinnittäminen ja kodinkoneiden integrointi (vanha keittiö on purettu pois ja uudet keittiön kaapit kokoamme itse). Muuten keittiössä pohjatöiden tekemistä mm. kotelointia ja vanhojen kaakeleiden poisto.
Kylpyhuoneen täysi remontti ja lisäksi lattiakaivo pitää vaihtaa Vieser lattiakaivoon (kohteessa vanha ns. mattokaivo, johon ei saa liitettyä vedeneristystä), lisäksi vanhat vesiputket pitää tulpata putkihormissa. Vesiputket tulee olla yläjakoisina ja putkiin tulee jättää kahvasulut alaslasketun katon yläpuolelle.
Makuuhuoneessa iso valmiiksi koottu kaapisto, joka kiinnitetään seinään ja lisäksi rakentaa kehykset niin, että näyttäisi seinään upotetulta.
Vanhojen väliovien kunnostus. Luultavasti väliovien vanhat lasit pitää rikkoa ja vaihtaa uusiin. Näitä kaksi paria. Huoneistossa oleville alkuperäisille kiintokomeroille riittää maalaus. Lisäksi patterien, ikkunapenkkien ja smyygien kunnostus/maalaus (näissä kunto ihan hyvä).
(Kuvissa keittiötä ei ole purettu, mutta se on tehty ja vanha keittiö on viety pois).


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua