Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kirjahyllyn purku ja välioven asennus

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

10 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1970

 Remontin toteutus

27.04.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Sisäovien asennus

Kuvaus

Tarvittaisiin mahdollisimman pian remontti johon kuuluvat sovitusti työt, siivous ja jätteiden poiskuljetus. Työ koostuu kolmesta osasta samassa kohteessa, tarjouspyynnössä on liitteenä kuvat.

Työ1: Portaiden alapäähän joko nykyisiin karmeihin lukollisen välioven asentaminen, tai jos ei mahdollista niin uusien karmien ja listan asentaminen. Kuvassa näkyy oviaukko ja toisessa kuvassa paperille on kirjattu oviaukon mittoja. Tarkoituksena on saada tähän perus väliovi, joka on lukittavissa ja avattavissa kummaltakin puolelta.

Työ2: Kirjastohuoneen päädyn kirjahyllyjen purku ja seinän siistiminen. Kirjahylly on ns lattiasta kattoon kuvan mukaisesti ja se pitäisi purkaa, roskat viedä pois ja nykyinen seinä sen takana jätetään sellaisekseen mikäli se ei ole aivan surkeassa kunnossa. Tähän ei arviolta tarvita juurikaan uusia osia. Kirjahyllyn yläosassa on lamppuja jotka myös poistetaan. Tähän kokonaisuuteen kuuluu myös tarvittavien sähkökytkentöjen korjaus/poisto (sähköpistoke, 2 lamppua).

Tarjouksessa tulisi antaa seuraavat hinnat:

- Välioven ja tarvittaessa karmien ja listojen asennustöiden tuntiarvio ja tuntihinta, joka myös toimii tarjouksessa lisätöiden tuntihintana
- Välioven ja listojen, lukkojen yms. hankinnasta sovitaan erikseen ja niistä ei tarvitse jättää hintaa, tilaaja maksaa näiden hankinnan erikseen. Näiden nouto rautakaupasta kuuluu tarjoukseen.
- Kirjahyllyn purkutöiden tuntiarvio ja tuntihinta, joka myös toimii tarjouksessa ko. lisätöiden tuntihintana
- Optiona: sähkömiehen tuntihinta, olisi hyvä saada samassa urakassa kaikki kerralla, mahdolliset sähkön asennustarvikkeet maksetaan erikseen sovitusti tilaajan piikkiin

Urakka olisi hyvä saada toteutettua viimeistään toukokuun 7. päivä mennessä. Tekijä valitaan tuntihinta-arvion, tuntihintojen ja arvostelujen perusteella.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua