Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kierrepuuportaan "Westwood" maalausurakka

Hinta 1,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Vantaa

 Rakennuksen ikä

11

 Remontin toteutus

09.01.2017

 Siivous

-

 Kategoria

Sisämaalaus

Kuvaus

Porraskuilu, puuportaat mallia Westwood, kierteinen. Askelmat ovat lakattua koivua, joissa liukuesteurat. Kaidepinnat ovat kylkikiinnitetyt ja saa irti. Reisipuut, taustalevyt, kaidepinnat, tukipilarit jne. ovat maalattua valkoista puuta. Käsijohteet olivat lakattua koivua mutta ne on jo maalattu mustaksi ja eivät tarvitse käsittelyä. Portaat ovat normaalilevyiset, olisiko 90cm ja niitä on 16 kappaletta. Porraskuilu on 2000x2000.

Urakka: Lakatut koivuaskeleet hiotaan ja maalataan mustiksi. Portaiden valkoiset puuosat hiotaan ja maalataan uudestaan valkoiseksi. Kuilun keskellä on lisäksi kaksi teräspalkkia (100x100mm, ylhäällä ja alhaalla), nekin hiotaan ja maalataan uudestaan valkoisiksi. Lisäksi ylä- ja alapäässä on irroitettavat valkoiset puuportit, nekin käsitellään. Itse porraskuilu ja käsijohteet ovat jo maalattu.

Urakoitsija huolehtii suojauksesta ja työvälineistään. Maalityypit valitaan maalareiden kanssa sopiviksi ja voin ne ostaa tai sitten jos urakoitsijalla on hyvää toimittaja, voidaan myös sitä käyttää.

Tarjotkaa urakkahintaa, jätteet heitetään ulos mutta itse hoidan hävityksen. Jos tarjoatte tuntihintaa, valmistautukaa siihen että itsekin olen mukana.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua