Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kevyen väliseinäkokonaisuuden ja kiinteiden kaappien purkaminen

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

12 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

82

 Remontin toteutus

23.12.2019

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Suunnittelemme remonttia 30-luvun kerrostalokaksioomme Helsingin Kalliossa. Haluamme purkaa keittiön ja olohuoneen välistä väliseinät (liitteenä olevassa kuvassa seinät 1 ja 2) ja kiinteät kaapit (kuvassa merkitty "Kaapisto"). Seinä 1 on pääasiassa oviaukkoa, joten purettavaa ei ole paljon. Seinien yhteenlaskettu pinta-ala on noin 12 m2. Väliseinissä on joitakin sähkövetoja, mm. valonkatkaisijoita, mutta suurin osa sähköistä kulkee pintavetoina. Kiinteän kaappirakenteen sisässä menee myös kantava pilarirakenne (alue 1 kuvassa), joka jätettäisiin luonnollisesti paikalleen. Seiniä ei tarvitse purkaa aivan kattoon asti, vaan katonrajaan voi jättää 5-10 cm seinää.
Urakoitsijalta toivomme pakettina suojausta, purkutyötä ja rakennusjätteen käsittelyä. Viimeistelyn ja loppusiivouksen hoidamme itse. Lattioiden suojauksessa ei tarvitse olla erityisen tarkka, sillä lattiat vaihdamme myöhemmin joka tapauksessa. Huoneisto on tällä hetkellä tyhjä kalusteista.
Asbestikartoitus on tehty, seinät eivät sisällä asbestia. Väliseinien kantavuudesta on myös otettu lausunto rakennesuunnittelijalta, ja väliseinät on todettu kevyiksi. Huoneisto sijaitsee 6. kerroksessa, taloyhtössä on hissi.
Toivoisimme työt aloitettavaksi mahdollisimman pian, esimerkiksi 16.12. alkavalla viikolla, mutta aikataulusta voidaan sopia tarkemmin tarjouksen yhteydessä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua