Kesämökin huopakaton uusiminen

Urakkamaailma on

  • - Ilmainen
  • - Riskitön
  • - Turvallinen tapa löytää luotettava urakoitsija
  • - Säästä jopa tuhansia euroja

Löydä remontillesi tekijä


Vertaile tarjouksia, tutustu urakoitsijoiden taustatietoihin ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin.

Rakennuksen tyyppi Loma-asunto
Pinta-ala 107 m2
Rakennuksen ikä 30
Remontti toteutettiin 04.07.2020
Kategoria Huopakattoremontti
Materiaalit Kyllä
Siivous Kyllä

Kesämökin n. 30 vuotta vanha huopakatto pitää uusia. Myös uusi katto tulee olla huopaa, väri musta. Todennäköisesti myös katon laudoitusta joutuu uusimaan, ainakin osittain. Ainakin katon harjan lähistöltä laudoitusta täytyy purkaa ja tarkistaa, missä kunnossa välikaton eristeet ym. ovat. Eristeitäkin voi siis joutua uusimaan. Välikatossa on oleillut ilmeisesti oravia. Myös vesikourut täytyy uusia.

Mökki on 2-kerroksinen. Katon pinta-ala on 107 m2. Molempien lappeiden mitat 7,2 x 7,4 m. Katon kulma on 39 astetta. Katolla on tiilistä muurattu, pellillä vuorattu savupiippu. Piipun vieressä on nuohousta varten teline. Katolle on tikkaat, mutta ei mitään turvavälineinä. Katolla on myös aurinkopaneeleita telineessä. Sekä nuohoustelineen että aurinkopaneelitelineen joutuu purkamaan tai siirtämään ja asentamaan/rakentamaan uudelleen remontin aikana.

Mökki on saaressa, jonne on lossiyhteys ja tie perille. Mökillä on vain aurinkopaneeli(akku)sähkö, ei verkkovirtaa. Ei vesijohtoja tai viemäröintiä.

Liitteenä kuva mökistä.


Miten Urakkamaailma toimii


Hinta

7752,00 €

Sijainti Taipalsaari

Tarvitsetko apua?