Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Kerrostalokaksion olohuoneen, eteisen ja makuuhuoneen pintaremontti (ei sisällä keittiötä tai märkätiloja)

 

 Rakennuksen tyyppi

-

 Pinta-ala

42 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

1961

 Remontin toteutus

15.07.2019

 Siivous

-

 Kategoria

Huoneistoremontti

Kuvaus

Tarjouspyyntö pintaremontille

Haluaisimme tarjouksen Kalliossa sijaitsevan kaksion pintaremontille. Pintaremontissa tasoitetaan ja maalataan seiniä, maalataan katto, maalataan pattereita ja ikkunalautojen kaakeleita, sekä asennetaan uusi lattia. Lisäksi tehdään jotain sähkötöitä, mutta ne ovat lähtökohtaisesti tämän tarjouspyynnön ulkopuolella. Lisäksi on mahdollista, että teetetään jotain pieniä lisätöitä, joiden hinnasta ja aikataulusta voidaan sopia erikseen.

Alla on kuvattu tarjouspyynnön yksityiskohdat tarkemmin.

Kohteen tiedot

Kohde on kaksio, 51 neliötä, 60-luvun talossa. Remonttia tehdään olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja eteiskäytävään. Vessa, keittiö, vaatehuone ja parveke jäävät remontin ulkopuolelle, ja kaikkiin näihin on suljettava ovi.

Eteiskäytävä on kooltaan arviolta 5m^2, olohuone on arviolta 18 m^2 ja makuuhuone arviolta 16m^2.

Aikataulu

Remontti pitää toteuttaa aikavälillä 15.7 - 15.8.2019. On tärkeää että remontti loppuu viimeistään 15. elokuuta, sillä tarvitsemme asunnon asumiskelpoisena siitä alkaen.

Seinät

Seinät ovat betonia, ja seinissä on vuosien varrelta asumisen jälkiä. Osassa seiniä on tapettia, joka me revitään itse pois ennen urakan alkua.

Maalattavia seiniä on kahdessa huoneessa, sekä huoneet yhdistävässä eteiskäytävässä.

Urakassa seinät tasoitetaan ja maalataan valkoisiksi. Seinien pinnan tulisi maalaamisen jälkeen olla siisti ja sileä. Esimerkkinä toivotusta jäljestä on alla olevan kuvan seinän oikea puoli.

Yksi iso seinä (arviolta 4m x 2.5 m) on tapetin pois repimisen jälkeen raakabetonilla. Eli oletettavasti sitä pitää tasoittaa aika paljon.

Olohuoneen oviaukon purkaminen

Puretaan alla olevassa kuvassa oleva valkoinen oviaukko. Oviaukko on rakennettu jälkikäteen, ja se on jotain kevyttä puristemateriaalia (ei betonia). Purku tehdään olemassa oleviin betonirakenteisiin asti. Purkujätteet tulisi kuljettaa pois.

Katto

Katto maalataan valkoiseksi. Katto maalataan seinät-otsikon alla mainittuihin kahteen huoneeseen ja eteiskäytävään. Oma arviomme on että kattoa ei tarvitse tasoittaa. Tässä kuulemme kuitenkin myös asiantuntijan mielipidettä.

Lattiat

Lattiat uusitaan kokonaan olohuoneessa, makuuhuoneessa ja eteisessä uudella parketilla. Urakkaan tulisi kuulua vanhan lattian purku, jätteiden poiskuljetus sekä uuden lattian asentaminen.

Listat
Asunnon lattialistat uusitaan mainittujen huoneiden osalta. Yhden listan päälle tulee sähköveto muovikourussa.

Patterit
Urakassa kaksi patteria maalataan valkoisella patterimaalilla.

Ikkunalaudat
Makuuhuoneen ja olohuoneen kaakelipäällysteinen ikkunalauta maalataan kaakelimaalilla. Olohuoneen puiselle ikkunalaudalle ei tehdä mitään.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua